Çözüldü Valorant Dword Radar Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar. Dun valorant dword radar hack kullanmayi denedim hileyi yüklüyorum oyunu açıyorum poligona girip enter a tıklıyorum ama bilgisayarim mavi ekran veriyor.
Windows sürümüm 21H2. Yorumlara baktigimda 21H2 de de calistigini ogrendim kullananlar varmis yardimci olabilirmisiniz??

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant Radar 20H2'nin üstünü desteklemiyor. 21H2 ve üstüne sadece valorant için Private hilesini kullanabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

ilk olarak windows sürümünüz hile ile uyumlu olmalıdır. Daha sonra sorunun çözümü için aşağıdaki adımları uygulaya bilirsiniz.

1- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

2- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.

3- Sisteminizde DirectX ve Visual Studio arşivi kurulu olması gerekiyor. Bunlar kurulu olmadığı takdirde hata alma olasılığınız yüksek olacaktır.

4- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

5- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

6- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

7- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü güvenlik engellemesi yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

8- Kullandığınız tarayıcıda Adguard Adblocker vb. eklenti ve uygulamalar kullanıyor iseniz kapatınız.

10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...