Bu Ne Hız MÜBAREK
Onaylı Üye
Hileyi çalıştırıyorum valorantı açıyorum alıştırmaya giriyorum sonra bat'a gelip enter'e basıyorum bastığım anda mavi ekran yiyorum nedeni nedir?
merhaba sürümüm windows 10 20H2Merhaba, Windows sürümünüz nedir? Şayet 21h2 üstü ise çalışmayacaktır. Radar hilesi Windows 10 21h2 sürümüne kadar desteklenmektedir.
Windows güncelleştirmesi yaptığım zaman sürümü 22h2 yapıyor yani o zaman hiç çalışmaz ki hileler diğer bütün bu forumda ki yöntemleri denedim zaten 22h2'den bu sürüme geçtim hile çalışsın diye bunda da böyle oldu komple format atmaktan başka bi yöntem yok sanırsamwindows sürümünüzde kayıt defterinde CmBatt.sys dosyası eksik olduğu için bu hatayı alıyorsunuz. windows yerel kullanıcı hesabından yönetici hesabına alınız Windows Update açınız ve windows güncellemelerini kontrol ediniz. Sürücü ve driver güncellemesi yapınız.
sistem onarma yapmak için; CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırınız ve bu komutu girip "sfc /scannow" yazın ve "enter" tuşuna basınız ve işlemlerin bitmesini bekleyiniz. İşlemi tamamlamak için tüm ekran talimatlarını izleyiniz.
Sorun çözülmez ise yeniden format atınız. Orjinal windows sürümü kullanınız.
Büyük ihtimal kurulum yaparken eksik dosyalar ile kurulum oldu format en mantıklı çözüm olacaktır sizin için.Windows güncelleştirmesi yaptığım zaman sürümü 22h2 yapıyor yani o zaman hiç çalışmaz ki hileler diğer bütün bu forumda ki yöntemleri denedim zaten 22h2'den bu sürüme geçtim hile çalışsın diye bunda da böyle oldu komple format atmaktan başka bi yöntem yok sanırsam