farkındayım dediğim gibi ilk deneme zaten 3 farklı program kuıllandığım için 2. renderda sorun olmuş tekrar da alamadımçözünürlük baymış videoyu
Haklısın sanırım bir önerin var mı bir sonraki içinşarkı seçimin yanlış olabilir
çözünürlük 2. renderda bozulmuş ben farketmeden tabii öbür programdan bişeyler yaptım e biraz da üşengecimdir bu seferlik böyle olsun dedim fps ilk kliplerde böyle sonra düzeliyor motion blur eklemeye çalıştığım için arıza çıktıEfektler hoşuma gitti fakat çözünürlüğünü değiştirmeni öneririm ve daha iyi bir fps render'ı.
farkındayım dediğim gibi ilk deneme zaten 3 farklı program kuıllandığım için 2. renderda sorun olmuş tekrar da alamadım
Post automatically merged:
Haklısın sanırım bir önerin var mı bir sonraki için
çözünürlük 2. renderda bozulmuş ben farketmeden tabii öbür programdan bişeyler yaptım e biraz da üşengecimdir bu seferlik böyle olsun dedim fps ilk kliplerde böyle sonra düzeliyor motion blur eklemeye çalıştığım için arıza çıktı
60Fps den şaşma brom 60 her zaman stabildir göz yormaz hoş gelir göze.farkındayım dediğim gibi ilk deneme zaten 3 farklı program kuıllandığım için 2. renderda sorun olmuş tekrar da alamadım
Haklısın sanırım bir önerin var mı bir sonraki için
çözünürlük 2. renderda bozulmuş ben farketmeden tabii öbür programdan bişeyler yaptım e biraz da üşengecimdir bu seferlik böyle olsun dedim fps ilk kliplerde böyle sonra düzeliyor motion blur eklemeye çalıştığım için arıza çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?