Valorant Edit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İlk kez böyle birşey yapıyorum müzikde kesilmeler var ama dediğim gibi ilk seferim bir öneriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim ilk kliplerde fps biraz sıkıntılı motion blur eklemeye çalıştığımdan dolayı... video'yu açtıktan sonra tekrar 1080p'ye tıklamanız gerek ayarlardan bug'a giriyor.(Küfür sevmeyen arkadaşlar bonus part'ı izlemesin sönmez abimiz var)

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Efektler hoşuma gitti fakat çözünürlüğünü değiştirmeni öneririm ve daha iyi bir fps render'ı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle eline emeğine sağlık bir şey üretmişsin o yüzden tebrik ederim. Tabi ki de bir eleştiri yapmak istiyorum. Video süresi çok uzun olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
şarkı değiş efektler güzel şarkı dışında herşey gayet iyi bence.

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çözünürlük baymış videoyu
farkındayım dediğim gibi ilk deneme zaten 3 farklı program kuıllandığım için 2. renderda sorun olmuş tekrar da alamadım
Post automatically merged:

şarkı seçimin yanlış olabilir :D
Haklısın sanırım bir önerin var mı bir sonraki için

Efektler hoşuma gitti fakat çözünürlüğünü değiştirmeni öneririm ve daha iyi bir fps render'ı.
çözünürlük 2. renderda bozulmuş ben farketmeden tabii öbür programdan bişeyler yaptım e biraz da üşengecimdir bu seferlik böyle olsun dedim fps ilk kliplerde böyle sonra düzeliyor motion blur eklemeye çalıştığım için arıza çıktı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
farkındayım dediğim gibi ilk deneme zaten 3 farklı program kuıllandığım için 2. renderda sorun olmuş tekrar da alamadım

çözünürlük 2. renderda bozulmuş ben farketmeden tabii öbür programdan bişeyler yaptım e biraz da üşengecimdir bu seferlik böyle olsun dedim fps ilk kliplerde böyle sonra düzeliyor motion blur eklemeye çalıştığım için arıza çıktı

daha güzel yani bassları falan o tarz daha güzel şarkılar seç

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlke göre bence gayet yeterli. Eline sağlık.

Üye
4 HİZMET YILI
Video iyi. Bu yüzden benim için videonun iyileştirilmesi, onu kısaltmak ve çözünürlük sorunu yapmaktır.İyi şanslar:kisswink:

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam güzel ama geliştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlk sefer yaptıysan şayet gayet başarılı, buradan çıkaracaklarınla daha güzel editler bekliyoruz. :)

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

60Fps den şaşma brom 60 her zaman stabildir göz yormaz hoş gelir göze.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
efectler falan başarılı sayılır ama müzik seçimi bence güzel değğil

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eline sağlık güzel olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Vuruşların arasındaki geçiş biraz sert olmuş sanki birde görüntüyü biraz daha güzelleştirirsen güzel bazı vuruşlarda deprem efekti gibi sarsan birşeylerde ekleye bilirsin güzel olur bence eline sağlık.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çözünürlük videoyu bitirmiş v,ara sahne geçişlerine ve vuruşlarda rendarlarda efekt olur ondan ekleyebilirsin daha güzelini renderlayıp yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şarkı seçimi bir tık kötü onun dışında ilk vuruşlar gibi şeyleri videolara eklemeni çok tavsiye etmem daha iyi vuruşlarını ekle onetap gibi vuruşları eklemen daha iyi kılar videoyu yada ilk başta güzel vuruşları koy çünkü ilk vuruşları beğenmeyenler bu ne lan diyip çıkabilir videodan :D

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
ilk videona göre baya iyi olmuş ama bana kalırsa biraz uzun olmuş birde bonus kısmını ayrı bir video olaraktan tasarlaya bilirsin orasıda birazcık uzun çünkü ama ilk yapım olmasına rağmen izlettiriyor, eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...