Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olmuş eline sağlık fakat çözünürlük konusu bende mi öyle bilmiyorum ama o olaya biraz değinmen lazım akıcılığıda hallettiğin zaman büyük yerlerde görmek dileğiyle
knk normal oynamışsın sen buna enemy gibi iyi oyuncular için konulmuş şarkılar değil de daha çok komik editler yaparsan tutar bir de video çok kasıyor insanlar sevmez böyle kasmaları yada bende öyle gözüküyor bende öyle gözüküyorsa kb böyle bir eleştri yaptım yanlış algılama sakın dostum benden iyi oynadığın kesin
İlk olarak efektler vs gayet güzel hoşuma gitti. Videolar 5dk max süre ile kısıtlanabilir ayrıca yüksek çözünürlük yapmak yerine 1080P 60FPS olarak upload etmen bence daha iyi olacaktır. Bir de o yazıları yaparak videoyu kesmen de olmamış gibi. Bu kadar onun dışında eline sağlık güzel olmuş.
İlk denemeye göre gayet başarılı, daha sonrakiler de slow motion kullanarak vuruşları şarkıdaki kicklere denk getirirsen daha başarılı olur diye düşünüyorum. Birde vuruş hissiyatı için daha iyi bir efeck kullanabilirsin dostum.