atlamanın imkanı yok kardeşim her açtığın hesap için eğitimi tamamlamak zorundasınValorant Sabahdan Belli Açtıgım Belki 100.Hesap Oldu Hesap Açmada Sıkıntı Yokda Egitimi Yapmadan Atlayabilir Miyim? Egitim Bölümünü
atlamanın imkanı yok kardeşim her açtığın hesap için eğitimi tamamlamak zorundasınValorant Sabahdan Belli Açtıgım Belki 100.Hesap Oldu Hesap Açmada Sıkıntı Yokda Egitimi Yapmadan Atlayabilir Miyim? Egitim Bölümünü
Yok.Valorant Sabahdan Belli Açtıgım Belki 100.Hesap Oldu Hesap Açmada Sıkıntı Yokda Egitimi Yapmadan Atlayabilir Miyim? Egitim Bölümünü
hahahah aşırı güldüm aga insanlara acı çektirip küfür kıyametlerinin hoşuna gitmesi gerçek bir sosyopatÖnemi Yok Ya 1 Maç Atmaya Başladım Bazen 2 Maç Oluyor Anlamadım Yetiyor Ya İnsanların O Sövüşleri Falan Laf Etmeleri Hoşuma Gitmeye Başladı Tabiki Bende Onlara Küfürden Muteletiyorum En güzelide bu
oooo ahaha Tam Adresi Dostum Sosyopatım Aradıgın Kişi Şu An Buradahahahah aşırı güldüm aga insanlara acı çektirip küfür kıyametlerinin hoşuna gitmesi gerçek bir sosyopat
Atlamak imkansız knka Zorundasın Mecburatlamanın imkanı yok kardeşim her açtığın hesap için eğitimi tamamlamak zorundasın