Çözüldü Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yeni gelen güncelleştirmeyi yaptığımda böyle bir hata aldım ekran kartim gtx 1650 bu hatadan sonra oyuna girebiliyorum fakat hareket ederken bi anda duruyor donuyor bu tarz hatalarla karşılaşıyorum eski sürümlerde bu hata ile karşılaşmamama rağmen eski sürüme döndürdüğüm halde bu hatayı almaya devam ediyorum bu sorun garanti kapsamına giriyor mudur veya bir çözümü var mıdır

1630528818578.png

Çözüm
Eğer, hata VRAM kaynaklı ise bilgisayarın yükünü hafifletip işlemcinin daha iyi devir almasını sağlarsınız ve oyunda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Oyun açıkken Spotify, Chrome ve Discord gibi uygulamalar kullanmayın veya telefondan kullanın. Ayrıca Windows ayarlarından arka plan uygulamalarını da kapatabilirsiniz.

Ancak, hata ekran kartı kaynaklı ise yapacak hiçbir şey yok. Eğer oynamaya devam ederseniz veya bilgisayarınızı daha fazla zorlarsanız, eldekinden de olabilirsiniz
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ekran kartı sürücüsü güncelle eğer güncellse sürücüyü sil pc reset atıp tekrar sürücünü kur aynı sorun bende de oluyor Bu şekilde çözüyorum

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eğer, hata VRAM kaynaklı ise bilgisayarın yükünü hafifletip işlemcinin daha iyi devir almasını sağlarsınız ve oyunda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Oyun açıkken Spotify, Chrome ve Discord gibi uygulamalar kullanmayın veya telefondan kullanın. Ayrıca Windows ayarlarından arka plan uygulamalarını da kapatabilirsiniz.

Ancak, hata ekran kartı kaynaklı ise yapacak hiçbir şey yok. Eğer oynamaya devam ederseniz veya bilgisayarınızı daha fazla zorlarsanız, eldekinden de olabilirsiniz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...