- Konuyu başlatan
-
alışınca güzel ben her haritayı seviyorumbence adil değil maçlar rankedda rahat edebiliyosun onda da annenden eser kalmıyo ayrıca silah çektiğin zaman ilk önce animasyon girmesi mermin bittiğinde pistole geçip adamı almanı zorlaştırıyo vs vs ha fructure denen o haritadan hiç bahsetmiyorum bile seven var mı bilemem
o fracture kadar lanet bi map görmedim hiç oyunda umarım kalkar yoksa her gelen oyunda dodge atmak zorunda kalıcambence adil değil maçlar rankedda rahat edebiliyosun onda da annenden eser kalmıyo ayrıca silah çektiğin zaman ilk önce animasyon girmesi mermin bittiğinde pistole geçip adamı almanı zorlaştırıyo vs vs ha fructure denen o haritadan hiç bahsetmiyorum bile seven var mı bilemem
İce boxun a tarafı çok kötü yahu hiç düzgün savunma yapılmıyoricebox haritasını seviyorum ve map seçme olsa icebox gibi haritalar oynanmaz
Post automatically merged:
öyle bişey ileride gelceğini sanmam bir fps oyununda öyle şeyler olmaz bnce
Zaten bunun için Skye getirdi Riot. Hem can basıyor hemde kör edebiliyor. Yarı destek yarı savaşçı diyebiliriz.güzel fikir ya buff gerekli ya da karakter
vuruş hissiyatı güzel değil mi adam vurduğunu sana hissettiriyoAbi oyuna hiç bir şekilde ısınamadım hiç bir şekilde ya bana çok kötü geliyor şu aim ve silahlar, silahların sprayleri falan çok saçma bir oyun bence vuruş hissiyatı da çok kötü tabi bu benim kendi fikrim renkler zevkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?