24 Mar 2021 #1 elcl34 Uzman Üye Katılım 10 Tem 2017 Mesajlar 150 Tepki puanı 13 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum yok mu aydınlatacak bir arkadaş mhproject'i açıyorum sonra lazyvalo açıyorum ve cmd ekranında şu hata geliyor Error#3: Disable secure boot in BIOS/UEFI before continuing Instructions: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Press any key to contine
arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum yok mu aydınlatacak bir arkadaş mhproject'i açıyorum sonra lazyvalo açıyorum ve cmd ekranında şu hata geliyor Error#3: Disable secure boot in BIOS/UEFI before continuing Instructions: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Press any key to contine
Çözüm F F FaLCoN 24 Mar 2021 Secure boot kapatın. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz. İnternet üzerinde anakartınızın markası + secure boot kapatma diye aratınca bulabilirsiniz. (Örnek: MSI anakart secure boot kapatma.)
Secure boot kapatın. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz. İnternet üzerinde anakartınızın markası + secure boot kapatma diye aratınca bulabilirsiniz. (Örnek: MSI anakart secure boot kapatma.)
24 Mar 2021 #2 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Secure boot kapatın. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz. İnternet üzerinde anakartınızın markası + secure boot kapatma diye aratınca bulabilirsiniz. (Örnek: MSI anakart secure boot kapatma.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Secure boot kapatın. Nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz. İnternet üzerinde anakartınızın markası + secure boot kapatma diye aratınca bulabilirsiniz. (Örnek: MSI anakart secure boot kapatma.)