- Konuyu başlatan
-
Turn it off again and open it again and the start valo will come, you can enter the game.why doesn't the guy say right away what is the username and password? wtf
1. Sen reverser değilsin.Ben bunun aynısını daha önce paylaşmaya kalktığımda mavi veriyor diye onaylanmadı. Başka reverse kırınca sorun çözüldü sanırım. TR reversere verilen değer ve güven. Paylaşım için teşekkürler.
wdymWhat user and pass?
dediğin gibi sürekli kapatıp açıyorum reverseSeal2.exe yi açıyorum fakat cracked by reverseseal yazıyor ve kapanıyor alttakini açıyorum sürekli aç kapa yapıyorum sürekli ıd/Pw İstiyor nasıl çözebilirimTurn it off again and open it again and the start valo will come, you can enter the game.
Post automatically merged:
TR; Id-Pw isterse kapatın tekrar açın yine isterse yine kapatıp açın "Start Valo" yazısını gördüğünüz anda oyuna giriş yapabiliyorsunuz.
aynı hatayı alıyorumdediğin gibi sürekli kapatıp açıyorum reverseSeal2.exe yi açıyorum fakat cracked by reverseseal yazıyor ve kapanıyor alttakini açıyorum sürekli aç kapa yapıyorum sürekli ıd/Pw İstiyor nasıl çözebilirim
Msı A-320 A-pro var Spoof oluyor ama fix olmuş sanırsam sabah 2-3 maçta ban atıyordu şimdi ilk maçtanAsus a320 ami bioslarda spooflanıyormu
Public hile zaten bu paylaşıldığından beri her derecesiz maçıma hile geldi, en kötü seçkin üye ve üstü olsaydı daha uzun sürerdiMsı A-320 A-pro var Spoof oluyor ama fix olmuş sanırsam sabah 2-3 maçta ban atıyordu şimdi ilk maçtan
Ana hesap ban yer kanka açma benim 1 hafta kaldıydı sinirlendim denedim şimdi gene 3 ay beklicem Spoff fix olduğundan ana hesabında ban yerPublic hile zaten bu paylaşıldığından beri her derecesiz maçıma hile geldi, en kötü seçkin üye ve üstü olsaydı daha uzun sürerdi
Bu arada ana hesabımın ban yememesi için pcye format atıp yeni temiz bir hesapta açsam ana hesap ban yermi?
İnternette çok fazla ami bios için spoofer var ama biraz tehlikeli diyorlarAna hesap ban yer kanka açma benim 1 hafta kaldıydı sinirlendim denedim şimdi gene 3 ay beklicem Spoff fix olduğundan ana hesabında ban yer
Edit : Belkide perma Hwid yedim
Genelde Virüs oluyor internetten bişey indirip Detaylarına bakmadan bişey açmam bir kere o hataya düştümİnternette çok fazla ami bios için spoofer var ama biraz tehlikeli diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?