Onaylı Üye
anladım teşekkürlerDostum aim epey başarılı olmuş fakat bildiğim kadarıyla ESP, Arduino ile yapabileceğin bir şey değil. Ayrıca LazyValo'dan da tecrübe ettiğimiz üzere ESP çok kolay bir şekilde ban yedirtiyor sebebi ise hile kullanıp kullanmamanı vanguardın haricinde oyun içinde de ayrı inceliyorlar.
Söylediğine haklısın evet ama atladığın bir durum var ben esp'yi bu sistemde yapıcam diye bir şey söylemedimAnladığım kadarıyla programı sen kodlamamışsın eğer ki sen kodlasydın bu aimbot sisteminin memoryden veri çekmediğini ekrandaki pikseller göre yapıldığını bu yüzden de bu sistemle esp yapamıyacağını bilirdin diye düşünüyorum. eğer ki sen programı kendin kodlayıp bunun pikseller göre bi esp yapabileceğini soruyorsan şuanki sisteminle bir Vanguard a bi bypass yapıp, memoryten veri çekemezsin ama sistemini değiştirirerek memoryden veri çekmeyi başarabilirsen yapabilirsin. (Dipnot : Amaçım seni rencide etmek değil sadece bu olayı anlatmaya çalıştım eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.)
"aimbot ve sniper aimi çalışıyor şimdi ben buna esp'de eklemek istiyorum ama hiç" kelimelerinden o varsayımı çıkarmıştım. Galiba ben yanlış anladım kusura bakmaSöylediğine haklısın evet ama atladığın bir durum var ben esp'yi bu sistemde yapıcam diye bir şey söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?