Valorant FACEIT banından nasıl kaçılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Uzun hikaye. Kısaca, arkadaşımın PC'den FACEIT hesabımı açtım. Bir maç atmıştım, benden sonra kendi hesabında hile açmış. Benim hesabım da patladı, kaldırmıyorlar. Suçum yok, 1400 maçım var falan. Takmıyorlar, tam da bu ay görevin bitmesine 25 Win kalmıştı. Emeklerim boşa gitti anlayacağınız. Asıl soruma gelirsek şimdi benim anakart ban yemiş midir? HWID mı diyorlar bilmiyorum. Yeni hesap açmayı düşünüyorum, nasıl bandan kaçınabilirim?

Hesabınızda yasaktan kaçınmanın göstergesi olan davranışlar tespit ettik, bu nedenle hesabınız politikalarımızın bu ihlali nedeniyle yasaklandı
ve 90 gün içinde silinecek. Bu, hesap silindikten sonra tekrar oynayabileceğiniz anlamına gelmez, yine de yasaklı kalacaksınız.

Diğer yasaklı hesaplarda kullanılan donanımların paylaşılmasından kaynaklanan kaçırma yasakları kaldırılmayacaktır. Kullandıkları donanımın daha önce hizmet şartlarımızı ihlal etmek için kullanılmadığından emin olmak oyuncunun sorumluluğundadır.

Bu yasak, asıl yasağınızın süresini iki yıla sıfırlayacaktır.

Bu yasağın, örneğin bir PC kafede, halka açık bir bilgisayarda oyun oynamanın bir sonucu olduğunu düşünüyorsanız, lütfen PC kafenin sahibinden/yöneticisinden, "ban evasıon - PC cafe" de dahil olmak üzere bir destek bildirimi göndererek bizimle iletişime geçmesini isteyin. Yasağın konusunu onlarla birlikte inceleyebilmemiz için.

Bu videodaki yaptığı şeyleri yapsam ama kasayı aldığım tarih, Sipariş Tarihi: 18.06.2023. Garantiden çıkar mı?

Son düzenleme:

OTA

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
anakart banı yediğini yeni hesap açarak anlarsın eğer anakart yediysen garanti hiçbirşey yapmaz ya 3 ay bekliyeceksin yada spoofer alacaksın ( 500 tl 1000 tl arası bilgin olsun )

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anakart banı yediysen 4 ay açılmıyor diye biliyorum fakat parayla açanlar var bi danış istersen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bi tane program vardı ben onla çözmüştüm ingilizceye çevirip arat bulursun mutlaka

w4e

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
malesef hocam bu sitede yok ama yabancı bir site vardı youtubeden görmüştüm konuyu translate çevirerek youtubeye yazarsan çözümer ulaşırsın

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşının pcde yediyse kendi bilgisayarında devam edebilirsin yeni hesap açıp sorun olmaz :=)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Anakartdan yediyseniz kesinlikle beklemeniz gerekiyor forumlarda öyle okudum ücretli açan yerler var ama oda nekadar sağlıklı olur tartışılır tabi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka yabıncı forumlara bakabilirsin daha once gormustum yanlışım yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
anakart banı yediysen kankam spoffer kullkanman lazım yada bir süre beklemek zorundasın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
benim bildigim anakart biosunu degistiriyorlar ve ban acılıyordu cunku ben eskiden knight online oyununda ban yerdim ve biz bios degistirip giriyorduk

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
anakart biosunu değiştirerek yapılıyo youtubeda iyi anlatan bir adam vardı arat bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...