Süper Üye
Uzun hikaye. Kısaca, arkadaşımın PC'den FACEIT hesabımı açtım. Bir maç atmıştım, benden sonra kendi hesabında hile açmış. Benim hesabım da patladı, kaldırmıyorlar. Suçum yok, 1400 maçım var falan. Takmıyorlar, tam da bu ay görevin bitmesine 25 Win kalmıştı. Emeklerim boşa gitti anlayacağınız. Asıl soruma gelirsek şimdi benim anakart ban yemiş midir? HWID mı diyorlar bilmiyorum. Yeni hesap açmayı düşünüyorum, nasıl bandan kaçınabilirim?
Bu videodaki yaptığı şeyleri yapsam ama kasayı aldığım tarih, Sipariş Tarihi: 18.06.2023. Garantiden çıkar mı?
Hesabınızda yasaktan kaçınmanın göstergesi olan davranışlar tespit ettik, bu nedenle hesabınız politikalarımızın bu ihlali nedeniyle yasaklandı
ve 90 gün içinde silinecek. Bu, hesap silindikten sonra tekrar oynayabileceğiniz anlamına gelmez, yine de yasaklı kalacaksınız.
Diğer yasaklı hesaplarda kullanılan donanımların paylaşılmasından kaynaklanan kaçırma yasakları kaldırılmayacaktır. Kullandıkları donanımın daha önce hizmet şartlarımızı ihlal etmek için kullanılmadığından emin olmak oyuncunun sorumluluğundadır.
Bu yasak, asıl yasağınızın süresini iki yıla sıfırlayacaktır.
Bu yasağın, örneğin bir PC kafede, halka açık bir bilgisayarda oyun oynamanın bir sonucu olduğunu düşünüyorsanız, lütfen PC kafenin sahibinden/yöneticisinden, "ban evasıon - PC cafe" de dahil olmak üzere bir destek bildirimi göndererek bizimle iletişime geçmesini isteyin. Yasağın konusunu onlarla birlikte inceleyebilmemiz için.
Bu videodaki yaptığı şeyleri yapsam ama kasayı aldığım tarih, Sipariş Tarihi: 18.06.2023. Garantiden çıkar mı?
Son düzenleme: