Çözüldü Valorant fare sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhaba önceden normal 800dpi bir ofis faresi kullanıyordum bari idare ediyordu sonrasında tıklamalarda gecikme oldugu icin kablosuz mause aldım masaüstünde herhangi bir problem yoktu fakat oyun icinde hızlıca sag sol cevirdiğimde cross kendini yukarı yada asagı atıyordu bende kablosuz oldugu icin boyle oluyordur diyip eski faremi kullanmaya devam ettim dün bimden polosmart pgs303 + mausepad kablolu modelini aldım tekrardan masaustunde herhangi bir problemim olmadı fakat oyun icinde fareyi hızlıca saga sola cevirip arkamı donmeye calıstıgımde kendi kendine takıldıgını fark ettim oyun ici sens ne kadar dusuk olursa cevirdiğimde o kadar cok takılıyor neden oldugunu bilen varmı bu sorunu nasıl cozerim

Çözüm
ben x mouse button control diye bir program yüklemştim pubg oynarken bu dediklerin başıma geliyord. programı kaldırdıktan sonra düzeldi. harici bir uygulama varsa o yapabilir
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar, oyun içi fare hassasiyeti ve hızlandırma ayarlarını kontrol edin. Oyun içi hassasiyeti çok düşük ayarladığınızda hızlı hareketlerde takılma olabilir. Hassasiyeti biraz artırarak deneyin veya ayrıca oyun içinde fare hızlandırma (mouse acceleration) ayarını kapalı hale getirin. Bu ayar, farenizin hızını tutarsız hale getirebilir.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar, oyun içi fare hassasiyeti ve hızlandırma ayarlarını kontrol edin. Oyun içi hassasiyeti çok düşük ayarladığınızda hızlı hareketlerde takılma olabilir. Hassasiyeti biraz artırarak deneyin veya ayrıca oyun içinde fare hızlandırma (mouse acceleration) ayarını kapalı hale getirin. Bu ayar, farenizin hızını tutarsız hale getirebilir.
oyun icinde oyle bir ayar bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Google'ye Maus HZ Test yapabilirmisin sanırsam mausun frame rate'si düşük benimde 125 hz frame rateim var bendede aynısı var bunun çöüzümü başka bir maus almaktır

Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
benımde 125-140 arası cıkıyor
bunun yüzünden dönme hızı olarak algılayamıyor çok yavaş kaldıgı ıcın takılma oluyor bende çok hızlı döndürdüğüm zaman takılma oluyor bu sorunu şöyle çözersin ya yüksen sens oynucaksın yada yeni bi maus alarak maus alırken dikkat etmen lazım 1000hzli almaya önem göster

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bunun yüzünden dönme hızı olarak algılayamıyor çok yavaş kaldıgı ıcın takılma oluyor bende çok hızlı döndürdüğüm zaman takılma oluyor bu sorunu şöyle çözersin ya yüksen sens oynucaksın yada yeni bi maus alarak maus alırken dikkat etmen lazım 1000hzli almaya önem göster
oyun icinden yada dosyalarından bir sey degıstıremez miyim masaustu yada baska bir programda boyle olmuyor

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
ben x mouse button control diye bir program yüklemştim pubg oynarken bu dediklerin başıma geliyord. programı kaldırdıktan sonra düzeldi. harici bir uygulama varsa o yapabilir

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...