oyun icinde oyle bir ayar bulamadımMerhabalar, oyun içi fare hassasiyeti ve hızlandırma ayarlarını kontrol edin. Oyun içi hassasiyeti çok düşük ayarladığınızda hızlı hareketlerde takılma olabilir. Hassasiyeti biraz artırarak deneyin veya ayrıca oyun içinde fare hızlandırma (mouse acceleration) ayarını kapalı hale getirin. Bu ayar, farenizin hızını tutarsız hale getirebilir.
benımde 125-140 arası cıkıyorGoogle'ye Maus HZ Test yapabilirmisin sanırsam mausun frame rate'si düşük benimde 125 hz frame rateim var bendede aynısı var bunun çöüzümü başka bir maus almaktır
bunun yüzünden dönme hızı olarak algılayamıyor çok yavaş kaldıgı ıcın takılma oluyor bende çok hızlı döndürdüğüm zaman takılma oluyor bu sorunu şöyle çözersin ya yüksen sens oynucaksın yada yeni bi maus alarak maus alırken dikkat etmen lazım 1000hzli almaya önem gösterbenımde 125-140 arası cıkıyor
oyun icinden yada dosyalarından bir sey degıstıremez miyim masaustu yada baska bir programda boyle olmuyorbunun yüzünden dönme hızı olarak algılayamıyor çok yavaş kaldıgı ıcın takılma oluyor bende çok hızlı döndürdüğüm zaman takılma oluyor bu sorunu şöyle çözersin ya yüksen sens oynucaksın yada yeni bi maus alarak maus alırken dikkat etmen lazım 1000hzli almaya önem göster
bro internete maus hz overlock yapma yaz ben denedim olmadı belki sende işe yarar ama en iyi çözüm yeni bir mausoyun icinden yada dosyalarından bir sey degıstıremez miyim masaustu yada baska bir programda boyle olmuyor
125 den 1000 e cıkardım dedigin sekilde ama fare dpi degisiyor gibi geldi bi garibime gitti ama sagol genede takılma eskisine gore daha azbro internete maus hz overlock yapma yaz ben denedim olmadı belki sende işe yarar ama en iyi çözüm yeni bir maus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?