format attım şuan 2 gündür oynuyorum bazı kişiler sıkıntısız 2 3 aydır oynadıgını söyluyorlar kafam karıştı :/format atsanda yersin bence bir kaç güne. Ben yemiştim her şeyi sıfırlamama rağmen güvenilir spoofer bulursan almalısın.
o zaman oynamaya devam et sıkıntı yoksaformat attım şuan 2 gündür oynuyorum bazı kişiler sıkıntısız 2 3 aydır oynadıgını söyluyorlar kafam karıştı :/
Yaparım konu kilitlenmesse hocam spoofer almak istemiyorum 500 tl cok paraİlerleyen günlerde güncelleme yapar mısın acaba konuya ban yiyip yemediğinle ilgili
ben de tavsiye etmiyorum hem güvenilir olması lazım ben 3 ay bekledim hocamYaparım konu kilitlenmesse hocam spoofer almak istemiyorum 500 tl cok para3 aylık ban için
Teşekkur ederim yorumun için internetten cok araştırdım van 152 hatası 3 aylık hwid ban yiyenlere atıyorlarmış ne kadarda hesap acsam hepsinde aynı hatayı verdi oyuzden sordum inş ban yemezsem sıkıntı yok demektirHesap banı yemişsin ama sen hwid ban sanıyorsundur. Format atınca da sorunsuz girmiş olabilirsin. Koca RIOT abimiz böyle bir şey göz arda etmez
Tşk ederim kardesim aradıgım yorumlar buydu dedigim gibi 2gündür oynuyorum eger tekrar ban yerse hilesiz spoofer almak zorunda kalcam ozamanHWID banın format ile kalkması mümkün değil, formatta herhangi bir donanımın kimliği değişmez muhtemelen hesap banı yedin yeni hesapla girince de sorunsuz oynadın ya delaylı ban yiyeceksindir bugün yarın yersin banı yemezsen hesap banıdır.. diğer türlü hwid ban formatla kalkmaz.
Sormamayaydın iyidi xd bidaha banlıyorlarmış bide ssdfsdfFSDF Anlık RIOT :Teşekkur ederim yorumun için internetten cok araştırdım van 152 hatası 3 aylık hwid ban yiyenlere atıyorlarmış ne kadarda hesap acsam hepsinde aynı hatayı verdi oyuzden sordum inş ban yemezsem sıkıntı yok demektirbu arada hile actıgım için ban yedim
2 gündür oynuyorsan sıkıntı olcağını sanmam aynı bios sürümünü yüklemediğinde sıkıntı çıkarmıyordu sanırımMerhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
Bende format attım ama yine de kalkmadı öncesinde yaptığınız bir şey var mıydı ?Merhaba Arkadaşlar Geçen Haftalarda Valoranttan Hwid Ban yemiştim Oyuna giremiyordum yeni hesap açsam bile van 152 Hata veriyordu Bilgisayara Format attım ve şuan 2 gündür valorantı sıkıntısız oynuyorum ve hilesiz acaba tekrar ban yermi sistem algılarmı ? spoofer almalımıyım lütfen bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
Ben hwid yediğimde hesap açıp girmiştim formatlayıp oyun ortasında ilk maç ban yedim. Muhtemelen yemezsin.Teşekkur ederim yorumun için internetten cok araştırdım van 152 hatası 3 aylık hwid ban yiyenlere atıyorlarmış ne kadarda hesap acsam hepsinde aynı hatayı verdi oyuzden sordum inş ban yemezsem sıkıntı yok demektirbu arada hile actıgım için ban yedim
evet bende bunu diyorum kardesim normalde 2 günb ile oynatmıyorlar direk poligondan sonra ban atıyor fakat 2 gündür oynuyorum hani hileden ban yemedim sucsuz yere yedim desem eyw da hile actım sistem algıladı sunucudan kalıcı olarak uzaklastırıldın yazdıBen hwid yediğimde hesap açıp girmiştim formatlayıp oyun ortasında ilk maç ban yedim. Muhtemelen yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?