IS INSANE BRO
Onaylı Üye
Uzun zamandır Valorant - Fortnite - Apex Legends tarzı FPS oyunlarında yazılım satışı yapıyorum ve TR'ye Açılmaya karar verdim.
Çeşitli Oyunların yazılımını üretiyorum ve bunların satışını yapıyorum. Neredeyse 6 Yıldır bu işin içindeyim.
Yazılımsal ve Donanımsal Satışlarım Mevcuttur (Arduino Leanardo R3) (Raspberry) (Cronus ZEN)
Bu konuda sadece Tüm Oyunlar için geçerli olup banınızı kaldıran HWID Spooferimin satışını yapmaktayım
Ürün satın alındıktan sonra kurulum tamamen tarafımca yapılıp olağan dışı bir durum olursa ki şuana kadar hiç olmadı ücret iadesi tarafımca yapılcaktır
İstediğiniz her oyunda hile satışımda mevcuttur
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÜM ANAKARTLARDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11 Tüm sürümlerde sorunsuz çalışmaktadır!
-SCSI Identifiers
-NVME Identifiers
-SATA Identifiers -Volume Identifiers
-Psychical Disk Identifiers
-Monitor Identifiers
-Bios Identifiers
-SMBios Identifiers
-GPU Identifiers
-CPU Identifiers
-Virtual Registry Windows Identifiers
-Multiple SSD/HDD Support
DİSCORD: user1920x1080
Çeşitli Oyunların yazılımını üretiyorum ve bunların satışını yapıyorum. Neredeyse 6 Yıldır bu işin içindeyim.
Yazılımsal ve Donanımsal Satışlarım Mevcuttur (Arduino Leanardo R3) (Raspberry) (Cronus ZEN)
Bu konuda sadece Tüm Oyunlar için geçerli olup banınızı kaldıran HWID Spooferimin satışını yapmaktayım
Ürün satın alındıktan sonra kurulum tamamen tarafımca yapılıp olağan dışı bir durum olursa ki şuana kadar hiç olmadı ücret iadesi tarafımca yapılcaktır
İstediğiniz her oyunda hile satışımda mevcuttur
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÜM ANAKARTLARDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11 Tüm sürümlerde sorunsuz çalışmaktadır!
-SCSI Identifiers
-NVME Identifiers
-SATA Identifiers -Volume Identifiers
-Psychical Disk Identifiers
-Monitor Identifiers
-Bios Identifiers
-SMBios Identifiers
-GPU Identifiers
-CPU Identifiers
-Virtual Registry Windows Identifiers
-Multiple SSD/HDD Support
DİSCORD: user1920x1080