temp dosyası temizlemekle fps artmaz dostumTemp dosyalarını temizle güncellemelerini yap kanka birazda olsa FPS artar haftada en az 2 3 kere temp dosyalarını temizlemeni öneririm
bendede kasma yapıyordu kasanın içini falan temizledim ve youtubedan baktığım fps arttırma videolarını denedim ve işe yaradıbenim bi ara hiç nedensiz drop oluyor kasanın içini temizledim düzeld iher yer toz olmuştu
kanka driver updatelerini yap ve bilgisayar bakımı yaptırMerhaba Arkadaşlar Herkese İyi Formlar.
Yaklaşık 1 aydır volarant da hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım durup dururken fps drop yiyorum bagzen hiç olmuyor bagzen çok oluyor bunun nedeni sizce nedir.
konu hakkında neler önerebilirsiniz.
Git driver booster indir çalıştır tüm driverları hızlıca güncellesin geçerMerhaba Arkadaşlar Herkese İyi Formlar.
Yaklaşık 1 aydır volarant da hiç yaşamadığım sorunları yaşamaya başladım durup dururken fps drop yiyorum bagzen hiç olmuyor bagzen çok oluyor bunun nedeni sizce nedir.
sistem ayarlarından gelişmiş sistem ayarlarını değiştir. oyunun kurulu olduğu diski sıkıştır drop sorununa iyi bir değişiklik olur.Merhaba Arkadaşlar Herkese İyi Formlar.