Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekran kartı denetim masasından performansa alıp gölge efektini kapatıp diğerlerini yüksek performansa alabilirsin ayrıca laptoplarda yüksek performans istiyorsan değil yüksek performans ayarlaman lazım youtubeden aratabilirsin bir sürü video var
ben leptop kullanıyorum 4.nesil i7 var, turbo ile 3.2 ile 3.4 arası oluyor ama oyuna girince oyun efsane kasıyor. turbo özelliğini kapatınca kasma düzeliyor, orta ayarlarda 70 100 arası oynuyorum. eğer intel işlemci kullanıyorsan ve turbo özelliği varsa turboyu kapatmalısın, kullandığım bi program var özelden yardımcı olabilirim.
Excalibur kullanan bir çok arkadaşım var,ne kadar uzun süredir kullanıyorsun bilmiyorum ama bu laptoplar bir kaç yıldan sonra çok ciddi bir performans kaybı yaşıyor,ne yaparsan yap yükseltebileceğin 10fps'den fazlayı bulmayabilir
Modemini kaç kişi kullandığına dikkat et.sorunu olmadığını kontrol et. Modemden direk sarı kablo ile bağlan oyuna Wifi kullanma. Bilgisayarını bazı programlarla güncel olup olmadogini kontrol et her nesnesinin. PC perfonmansda kullan her zaman. En iyi sonuç budur.