Valorant Gigabyte A320M-H anakartta geçici ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Valorant'ta hile açıp 6. günün sonunda ban yedim. HWID banımı kaldırdım fakat şu an maksimum 1 maç sonra ban yiyorum. Bu sorunu çözmeme yardımcı olacak var mı? Spoofer olarak Edgey'in spooferini kullandım.
Anakartım: Gigabyte A320M-H

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekran kartını değiştireceksin bro çaresi yok başka kalkar ban büyük ihtimal ama yinede dediğim gibi Tpm ban yememeye çalış uğraştırıyor baya cebinede zarar işte

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@onurpvp53 ulaşırsan spo0fer saglarım delay ban sorununuz var referanslarımızla çözüm mevcut

Üye
2 HİZMET YILI
Sağlam bir spoofer ile işi tatlıya bağlarsın kral

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam 20$ın varsa blackswipe alabilirsin başarılır spoofer

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka bende güzel kullandığım ve sattığım sağlam spooferlar var dc gel konuşalım alperendmr52

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaslar ben asla spoffer kullanmadan kendim el ile degiştirerek hwid ban kaldırıyorum seviye 20 ye kadar gunde hergun oynayınca ban yiyoruım suan iş yerindeyim eve gecince bununla alakalı uzun metin yazmıştım onu atabilirim isterseniz bide öyle kaldırmayı deneyin derim istek gelirse atarım gelmesse atmam

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
arkadaslar ben asla spoffer kullanmadan kendim el ile degiştirerek hwid ban kaldırıyorum seviye 20 ye kadar gunde hergun oynayınca ban yiyoruım suan iş yerindeyim eve gecince bununla alakalı uzun metin yazmıştım onu atabilirim isterseniz bide öyle kaldırmayı deneyin derim istek gelirse atarım gelmesse atmam
Atarsan çok iyi olur

Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ekrran kartını değiştir ban kalkar diğer türlü imkansız

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam zamanında bende 3 ay hwid yemiştim 1. ayın sonunda monitörüm kırılınca yenisini aldım tesadüfen valorantı da bi deniyim dedim ve banım kalkmıştı :D

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka gıgabyte benımde anakart eskı methodlarla kalkıyor suan amidewin vesayre ama tekrar hıle kullanma acarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...