Valorant Guardsoftware tarafından dolandırıldım uzak durun!

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Guardsoftware.com.tr'dan 05.02.2025 tarihinde 4000 TL değerindeki elit hwid spoofer paketini satın aldım. Ürünü satın aldıktan sonra tek amaçları olan dolandırıcılığa sırasıyla başladılar. İlk olarak manipüle ederek sizi bekletiyorlar tek amaçları sadece ve sadece dolandırıcılık arkadaşlar! Dolandırılan 4 farklı kişiyle görüştüm 16-17 yaşındaki çocukların aylık stajyer maaşlarını bile almışlar! Ücreti almadan önce sesli iletişime çağırıp sizi kandırmak için her yola başvuruyorlar anlattıkları şeylerin yaptıklarıyla hiçbir alakası yok discord sunucularından banladılar ve özelden engellediler. 4000 TL parama çöktüler hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Sizi discord ses'e davet edip Şikayetvar'da yayımlanan tüm şikayetlerin sahte olduğunu rakip firmalar tarafından (Sözde) maniple edildiğini söyleyerek güven kazanıyorlar tüm şikayetler gerçek asla kanmayın! Alışveriş sonrasında tarafıma hiçbir fatura iletilmedi. Şikayetvar'da yayınladığım videoyu Youtube.com'den de yayınladım aynı sorunu yaşayan arkadaşları yorumlara davet ediyorum bunların tuzağına başka kimse düşmesin! 30 Saat boyunca bunlardan dönüş bekledim vazgeçelim peşine düşmeyelim diye önce bekletiyorlar ardından engelliyorlar! Guardsofware'den sakın ürün satın almayın tamamen dolandırıcılar!

Konu hakkında yaptığım video desteklerseniz sevinirim arkadaşlar.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam geçmiş olsun kesşe piyasadaki daha güvenilir piyasada isim yapmış kişilerden alım yapsaydınız + olarak lifetime spoof yaklaşık 111 dolar para vermişsiniz genelde en sağlam spooflar bile max 40 dolar yinede geçmiş olsun iyi forumlar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Genel itibari ile türklerden satın alım yapmanız bile başlı başına bir hata zaten bundan sonra türklerden satın alım yapmamayı öğrenmişsinizdir diye umuyorum bir şey satın alacağınızda konu açıp danışın lütfen geçmiş olsun bu arada can sağlığı olsun takmayın kafanıza.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam biraz fazla vermişsiniz yukarıda da söylendiği gibi maksimum 40dolar olur canınız sağolsun dert etmeyin giden tek şey para olur umarım