Geçmiş olsun dostum.geçen ban yedim
Kankam internetim benimde öyle oluyor onu çok dert etme hile konusuna gelicek olursak hile sistem tarafından oto ban atmıyor dolayısıyla çok belli etmez ve çok report yemezsen ban yemezsin.Valorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
bencede kimi şanslıdır hiç yakalanmaz kimi şansızdır ilk maçtan gider birazda kişiye kalmış birşey1. ye bişey diyemem fakat hileyle ban yemek şans durumu olduğuna inanıyorum
bilgim yok bende öğrenmek isterimSüper üye nasıl olabilirim ve ben sohbete yazı yazamıyorum sebebi neden olabilir yazmak için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
1 haftadır legit oynuyo
Hocam çok belli etmeyin yinede fazla report yerseniz ban yiyebilirsiniz1 haftadır legit oynuyorum sorun yaşamadım 3 5 report yediğime eminim ama sorun yaşamadım daha
belli etmesendende yersin ve bendede güncelleme öyleValorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
Aynen reporta göre ban yiyorsun vanguard anlamıyor.ban olayında sistemden korkmana gerek yok fark edemiyo ama şikayet olursa nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?