Çözüldü Valorant güncellemesi çok yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Valorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum eğer hdd yavaş ise valo indirip kurduğu için oyunu sanırım önce işleyip sonra indiriyor kısaca normal o çok takılma da sitedeki hile ud sanırım ama belli edersen 2 dk da güm

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valorant ta güncelleme yapıyorum ve 0.1kbs de kalıyor çok yavaş güncelliyor ara sıra yükseliyor ve hile açarsam ban yeme ihtimalim varmıdır vanguard yüzünden belli etmeden oynarım ve hileyi daha denemedim çalışır durumdadır herhalde ? cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
Kankam internetim benimde öyle oluyor onu çok dert etme hile konusuna gelicek olursak hile sistem tarafından oto ban atmıyor dolayısıyla çok belli etmez ve çok report yemezsen ban yemezsin.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de bazen oluyor o birde mesela formattan sonra valoyu indircem launcher i indiriyorum başlatıyorum indiriliyor diyor kalıyor 5 dakika sonra indirmeye başlıyor çok saçma bişey

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bi yüksek üyeliklere çıkamadım pek bi bilgimde yok valorant hilesini yükleyemiyorum
Post automatically merged:

Süper üye nasıl olabilirim ve ben sohbete yazı yazamıyorum sebebi neden olabilir yazmak için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
bilgim yok bende öğrenmek isterim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
belli etmesendende yersin ve bendede güncelleme öyle

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk serverin sana uazkligi ve netin hizindan kaynaklaniyo benim de net hizli ama valo yavas hileye gelicek olursak cok legit oynaman lazim valorant bu konuda cok guclu cunku net yakalanirsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Valorant istemcisini 0.1 de takıldığından kapatıp açarsanız sorun çözülecektir. Valorant hilesi için süper üye olman gerekiyor süper üye 600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Legit oynarsan ban yemezsin hile undetected durumdadır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...