Valorant güvenilir ESP hilesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kaliteli, HWID atmayacak, legit oynayabileceğim, güvenli wall hack hilesi lazım. Düşük bütçe veya bedava olursa iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ucuz hileler satmak çok zor. Oyunların memory'deki karakter adları, nesneler vs.. saklanıyordu. Bu memory'e erişip ESP hilesi yapmak mümkün. Ancak Vanguard tarafından üçüncü taraf programların memory'e erişimini önlüyor. Memory'e erişmek için imzalı yüksek yetkili bir driver gerekiyor Driver pahalıyla satılıyor. Driver'i hile'ye yerleştirip sorunsuz hile çalışıyor. Bu nedenle pahalı satış çıkartılıyor. Valorant hilesi public olarak paylaşsalar bile, hızlı detected yemiş olur. Bu yüzden Valorant DWORD hilesi detected yemesin diye 50 mesajlık sınırlı koymuş. Bu yüzden ucuz hile satışı yapsa ne kadar undetected dayanır olduğu çok zor. Ucuz hileleri detected yerse, maliyet pahalı mal olur.

kmode exception
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hem kaliteli bir hile istiyorsun, hem düşük bütçe diyorsun dostum? nasıl olacak bu iş :bibakim:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhabalar konumu inceleyebilirsiniz. Dün itibari ile yeni güncelleme ile birlikte memory break ekledim ürünüme. Aim gibi gözüküyor ancak içerisinde Esp mevcut. Yalnızca duvar arkası göremiyorsunuz. Aiminiz duvarın arkasından legit şekilde kitlenebiliyor ve bu şekilde orada düşman olduğunu anlayabiliyorsunuz. Konumu bırakıyorum merak ettiğiniz soruları sunucuma gelerek ya da konuma sorabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/8...1-all-mouses-supported-velns-software.282634/

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar düşük fiyat olursa daha iyi olur dedim. eğer bedava vs. varsa sonuçta daha iyi olur diye. yoksa bütçesi yüksek kaliteli varsa onlar ile de ilgilenirim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
arkadaşlar düşük fiyat olursa daha iyi olur dedim. eğer bedava vs. varsa sonuçta daha iyi olur diye. yoksa bütçesi yüksek kaliteli varsa onlar ile de ilgilenirim.
Merhabalar ürünümüzün fiyatlandırmasını olabildiğince kimsenin cebini yakmayacak şekilde düzenledik, bir bakmanı tavsiye ederim. Kalite olarak da konumdaki yorumları ve feedbacklere göz gezdirebilirsin, ürünümüz piyasanın hallice üstünde kalitededir, kullanımı rahattır, satın alım sonrasında birebir muhattap bulabilirsiniz ve memnuniyet garantilidir. :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her böyle güvenilir diye satılan hilelere bakma bence onlarda hwid yediriyo en çok zaten böyle youtube discord üzerinden satışı yapılan yada internet üzerinden yapılan lar bakma onlara bak nasıl çalışıyorlarsa diye sen kendine bitane yap yada yazılımcı tut ona yaptır yani o kendine yaptırdığın sadece sende olacak ve ban yemezsin diye düşünüyorum hem satışını yaparsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
memorty hariç hepsi banlatıyo knkn hiçkimseye guvenme denedim hepsini bana guvenebilisin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
It's almost impossible to have a free ESP that won't give HWID

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
parayı veren düdüğü çalar diye boşuna demiyorlar :p

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
legit oynasan bile sadece ban yeme süresini uzatırsın yolun sonu sadece ban

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valla knk sağlam ban atmayacak arıyorsan kesenin ağzını açacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...