Valorant Hack BANNED.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hwid Yediğinde Sonradan Ban Yemessin VAN 152 Çıkar Karşına

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
belki bir şikayet veya başka bir sorun nedeniyle engellenmişsinizdir.
Ben kendi yöntemimi kullanıyorum.
Kişisel bir temizleyicim var. Valorant hack kullandığımda, hacklemeye başlamadan önce her zaman temizleyici kullanırım, sonra bilgisayarımı yeniden başlatırım ve ondan sonra hack'i kullanırım. Oynamayı bitirdikten sonra, bilgisayarımdaki oyun geçmişi verilerini temizlemek için temizleyiciyi tekrar kullandım ve bilgisayarı yeniden başlattım.
Ban yediniz mi son durum nedir?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1 kez kullanabileyim içim rahat edecek, ben süper üye olurum sonra hile dt olur kesin.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sen en azından hile kullandığın için ban yedin, ben Senpai.gg kullandım diye yedim. Ticket attım bu tür yazılımlar ban sebebi mi diye, cevap bile vermediler :D Kısacası Valorant oynarken hiç 3. taraf yazılımı açık bırakmayın. Vanguard ayırt etmiyor.

Beerus sama
Ultra Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I think you played aggressive and got banned. You should not play like you are using cheat. Just play like normal player. I got banned because of playing aggressive. Then i spoofed and started playing again. After spoofing i played like normal player and i still did not get ban. Moral play like normal player and don't get ban. The cheat is awesome.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...