Süper Üye
Spoofer'ı olan arkadaşlar ban rate'ni ölçebilirse baya hoş olur. Kullanabiliriz belki.
spoofer is a tool to get unbanned from certain games for example valorants hwid banwhat exactly is the spoofer?
ne kadar denedin acaba kesin 3 günde ban geliyo mu legit filan işe yaramaz mı diyosun.3 günde ban geliyor bunda.
detected ondan3 günde ban geliyor bunda.
Fix yemeseydi iyi hileymiş
![]()
Herkese Merhaba Uxx adlı platformda paylaşılan bir hileyi siz değerli kullanıcılar ile paylaşmak istedim.
Önemli : Hileyi Kullanmak istiyorsanız windows sürümünüzün 1809 olması gerekmekte
Önemli : Oyun ekranı Pencereli yada pencereli tam ekran olmalıdır
Önemli : Grafik ayarlarını ortaya almanız gerekmeketdir.
Windows sürümünüze Nasıl bakacağınızı bilmiyorsanız eğer( Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, Aç kutusuna winver yazın ve ardından Tamam'ı seçin.)
Durum: 10.02.2022 Unknown
Durum: 15.02.2022 DetectedSpooferiniz Yoksa Kullanmayın!
İndirme Linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapVirüs Total :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Nasıl Kullanılır ? 1 : Dosyayı Öncelikle Yukarıda paylaşmış olduğum linkten İndirin
2 : Defender veya antivirüs varise devre dışı bırakınız
3 : İndirmiş Olduğunuz Rar dosyasını ayıklayın
4 : Çıkartmış olduğunuz klasörü açınız
5 : Bilgisayarınızda Discord adlı uygulama yüklü değilse yükleyin
6: Discordu açın ve arkaplanda açık bırakın
7: Klasör İçerisinde Bulunan Driver.bat Dosyasını Açınız
8 : Driver kurduktan sonra açılan cmd ekranını kapatınız
9 : Valorantı açın oyuna girin ve inj.bat dosyasını açınız ve keyifli oyunlar
Örnek Görsel
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bro fix yedi sadece bunu kullanacaksın artıkşu an forumda ki wh kullanamıyoruz 600 mesaja ulaşamadığımız için. o zamana kadar bununla idare edecez artık
yapma be yeni fark ettim bendebro fix yedi sadece bunu kullanacaksın artıkbu arada adam güncelleme notu yazmış fix yemiş buda yani hilesiz kaldık : )
yapma be yeni fark ettim bende![]()