Valorant Hack : Dword Private Hack 1.0 Kullanılabilir Durumda Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileyi yeni 0 lwl acc de kullandığımızda anakart ban mı atıyor? anakart Banımızı kaldırmak için ne yapmamız gerekiyor spoofer vs almamız gerekiyor mu? + Olarak oyuna güncelleme gelmesine rağmen undected gözüküyor hala undected mi hileyi 3-4 el girip bıraktıktan sonra Sonrasında hesabın veya anakart ban yememiz mümkün mü sorularında yardımcı olursanız sevınırım.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet hwid ban yersin, açmak için spoofer kullanman gerekir. hile bu, ban yemeniz her zaman ihtimal dahilindedir. oyunu oynamayı seviyorsan ve ban yemekten çekiniyorsan kullanma, hileyle çok uzun zamandır ban yemeyen de var bir kaç maçta ban yiyen de.

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
evet hwid ban yersin, açmak için spoofer kullanman gerekir. hile bu, ban yemeniz her zaman ihtimal dahilindedir. oyunu oynamayı seviyorsan ve ban yemekten çekiniyorsan kullanma, hileyle çok uzun zamandır ban yemeyen de var bir kaç maçta ban yiyen de.
Oyunu aktif olarak oynuyorum main hesapta ama eğlencesine boş bi hesapta bazen keyfi olarak oyuna hileli 1 2 el atıp çıkmak için sormuştum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hileyle oynuyorsun ve hiç bir hile sana garanti ban yemiyeceksin diyemez oyuna günceleme geldi hile çalışmıyor yakında güncellerler

Üye
2 HİZMET YILI
hile yapıyorsan bazı şeyleri göze alacan knk bende pubg actım yaklaşık 30 bin tl harcadım hesaba cok dikkatli oynuyorum yemedim hala

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
legıt oynaman lazım knk hiç sorun olmaz ama ban yemem diye bir şey yok

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
En son 2 ay önce kullandığımda derecesizde hiçbir şekilde ban yememiştim fakat 2 dereceli maç ardından banlanmıştım.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aktif ama hile sonuçta illa ki ban yiyebilirsin vanguard sağlam bi anticheat yazılımı sağlam bir spoofer bulmadan denememeni öneririm 0 level hesap olsa bile hwid banı yiyip 4 ay oynayamama şansın var

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kaç maçta yiyeceğin biraz şans işi. ban yersen hwid yiyorsun her türlü ben bir keresinde ilk maçta yemiştim ban. sitede udt yazması bir şey değiştirmiyor gibi :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
vanguard sisteminde free hileler direkt hwid ban atıyo anti banlı hile lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...