Valorant Hack : Dword Private Hack

Çalışıyor Valorant Hack - Dword Private [ RADAR - ESP]

İndirmek için izniniz yok
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Her valorant güncellemesinde hilelerde yapılan değişikliklerin kapsamı nedir? Yapılması gereken basit ve sadece küçük bir güncellenmiş ofset değişikliği mi yoksa tüm kodun yeniden düzenlenmesini gerektiren bir şey mi olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, ancak ne kadar çaba gerektiğini merak ediyorum. Bu arada, diğer oyuncunun konumundaki önemli miktarda gecikme ile ilgili olarak, gerçek zamanlı konumu desteklemek için güncelleme sıklığını artıracak değişiklikler yapmak yine de zor olur mu? Geliştiricilere teşekkürler.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Her valorant güncellemesinde hilelerde yapılan değişikliklerin kapsamı nedir? Yapılması gereken basit ve sadece küçük bir güncellenmiş ofset değişikliği mi yoksa tüm kodun yeniden düzenlenmesini gerektiren bir şey mi olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, ancak ne kadar çaba gerektiğini merak ediyorum. Bu arada, diğer oyuncunun konumundaki önemli miktarda gecikme ile ilgili olarak, gerçek zamanlı konumu desteklemek için güncelleme sıklığını artıracak değişiklikler yapmak yine de zor olur mu? Geliştiricilere teşekkürler.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hayırlı olsun bende kullanmak isterim ama gerekli şartlar elimde yok :/

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I am just looking to use this in the future, seems nice!

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Wallhack çalışıyor mu deneyen var mı map görünüyor ama duvarı kullanamadım bilgi verebilirseniz sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güncelmi kullanan varmı hala ?

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Can you tell us an estimate date or time that u are gonna update the cheat or if the cheat is gonna be updated for the future because every 14 days they updating valorant

Thank you for your services !