Valorant Hack : Dword Radar Hack Güvenilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
belli edersen ban yersin kral bu belli bişey yani

Kanka her hile ban yedirir, kaçış kaçınılmazdır. Eğer direk ban yemek istemiyorsan 2 sebebin olmalı, 1- Hile ud olmalı, 2- Legit oynamalısın. Bu 2 sebep hile de var ve oynarsan kolayca ban yemezsin. Kullanan arkadaşlarda hile de ban yiyen de var yemeyip Plat dan fazla rank kasan da. Tavsiyem spoofer kullan, o zaman gönül rahatıyla kullanır ban yemen durumunda başka hesaba tekrar geçer oynarsın. katılıyom kanka aynısından

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hiçbi hile güvenilir değil kanka ban yeme olasılığın çok yüksek

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben de kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar uzun süredir kullananlar yorumlara toplanırsa sevinirim.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Private kullanmanı tavsiye ederim 2 ay olucak ban yemedim daha ben daha safe private

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaş daha pazartesi kullanmış private'yi banı yemiş Radardan yememiş ama nasıl oluyor bu iş?
Ben legit oynuyorum bazen adamı göruyorum ama görmemezlikten gelip ölüyorum arkadaşın demekki belli etmis kanka karşıdaki adam hile bu demiyor bana

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben legit oynuyorum bazen adamı göruyorum ama görmemezlikten gelip ölüyorum arkadaşın demekki belli etmis kanka karşıdaki adam hile bu demiyor bana
Radi hesap ile kullanmış kankam 4 aydır radar ile kasmış hesapları zaten sanmıyorum belli ettiğini, DT büyük ihtimal private

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...