Valorant Hack : Dword Radar Hack

Çalışıyor Valorant Hack : Dword Radar Hack

İndirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Elinize sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
oh somthing i've been waiting for lets hope this can stay undetected and more then this is no need to be honest just perfect to have it as minimap thank you !

Yokipoi Gaming : WustAim Hack
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valorant update

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Güncellendi.
Updated.

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eline sağlık dün kullandım görüş kadar etkili olmasa güzel hile elinize sağlık tekrardan

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimi kötü olanlar radarla bile yetinemiyor belli oldu. kötü oldu falan diyenler bence önünde duran adamı bile vuramayanlardır. sadece radar olsa bile çok iş görür. takımı yönetmek, dağılımı sağlamak maç kazanmaya yeter de artar bence sadece kill odaklı oynamaktansa. takıma bile info verilse çok iş görür

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimi kötü olanlar radarla bile yetinemiyor belli oldu. kötü oldu falan diyenler bence önünde duran adamı bile vuramayanlardır. sadece radar olsa bile çok iş görür. takımı yönetmek, dağılımı sağlamak maç kazanmaya yeter de artar bence sadece kill odaklı oynamaktansa. takıma bile info verilse çok iş görür
Alakası yok radara bakıcam diye dikkatim dağılıyor

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Alakası yok radara bakıcam diye dikkatim dağılıyor
kanka o zaman sen hilesiz de harita asla kullanmayan birisisindir. haritaya bakmaya alışık birisi için zor olmaz. zaten normalinde de sürekli gözün orda olmamalı bir kere bak infonu al ondan sonrası aimine kalmış bir şey

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka o zaman sen hilesiz de harita asla kullanmayan birisisindir. haritaya bakmaya alışık birisi için zor olmaz. zaten normalinde de sürekli gözün orda olmamalı bir kere bak infonu al ondan sonrası aimine kalmış bir şey
Öyle olmuyor kankam harita donmasa aslında sıkıntı yok ama bazen donuyor ve bende adam yok diye rahat rahat gidiyorum bi anda adam sağdan soldan çıkınca mal gibi kalıyorum ama işe yarıyo çoğunlukla

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öyle olmuyor kankam harita donmasa aslında sıkıntı yok ama bazen donuyor ve bende adam yok diye rahat rahat gidiyorum bi anda adam sağdan soldan çıkınca mal gibi kalıyorum ama işe yarıyo çoğunlukla
doğrudur dostum hileyi kullanmadım ne gibi sorunları var bilmiyorum. bu söylediğin sorun tabi ki de insansa sorunlar yaşatır. ama onun haricinde esp hilesine göre bence iyi olmuş ban yeme oranı da düşer biraz da olsa diğer türlü de insan kendini tutamıyor açıkcası. en azından radar da adamın yerini gördükten sonrası vurup yada vuramamana kalıyor.

no system is safe
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
working perfectly on windows 10 1904 thanks

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Dword - Valorant Hack [Radar]​

Ban status: Undetected - 02.14.2023
If you're getting ban in 3 games, it means you have been already got hardware id ban. You need spoofer, it is not about the cheat itself.

Answers to frequently asked questions are HERE.
Sık sorulan soruların cevapları BURADA.

Notice:
If you're getting bsod, close Hyper V feature from windows's feature settings.
Not: Eğer mavi ekran yiyorsanız, windows özelliklerinden Hyper V özelliğini kapatın.

Ekli dosyayı görüntüle 85804

Valorant Hack
[TR]
Hilede sadece radar özelliği vardır ve karsı takımdaki oyuncuları minimap üzerinde göstermektedir.
[EN]
There is only radar feature in the cheat and it shows the players of the showing team on the minimap.

Access: Confirmed (Onaylı Üye+)
Version: v1.0
Systems: Windows 10 x64 [1607-20H2]

Important Notes [EN]:
*This cheat has no spoofer inside it. So, if you got hwid ban before, this cheat will not remove it. Also, this cheat is undetected right now. Yet, you can get ban from too much reporting. Play safe.
*This cheat designed for only Windows 10 x64 1607-20H2 os versions. You can learn your os version with writing winver into Run Command (Windows + R). If you have 21H1 or higher versions, hack probably will not work on you and you will get bsod.
*Since this is a free cheat,it will be detected in the end. We cant say the exact time, but if you're not using any kind of working spoofer in the valorant, your computer will get ban. Right now this cheat is totally undetected. However, we do not take any responsibility if you get a hwid ban.

Önemli Notlar [TR]:
*Hilenin içerisinde spoofer yoktur. Yani, daha önceden hwid ban yediyseniz, bu hile banınızı kaldırmayacaktır. Ayriyetten, hile şuan undetected'tir. Yine de, çok fazla reportlamadan ban yiyebilirsiniz. Hileyi belli etmeden oynayın.
*Bu hile Windows 10 x64 1607-20H2 işletim sistemi versiyonları için tasarlandı. İşletim sisteminizin versiyonunu çalıştır (Windows + R) penceresine winver yazarak öğrenebilirsiniz. Eğer 21H1 veya daha yüksek versiyonlara sahipseniz, hile muhtemelen sisteminizde çalışmayacak ve mavi ekran yiyeceksiniz.
*Bu hile ücretsiz olduğundan dolayı,sonunda detect yiyecektir. Tam zamanını ne yazık ki söyleyemiyoruz, fakat eğer sisteminize valorant için çalışan herhangi bir spoofer yoksa, bilgisayar banı yiyebilirsiniz. Şuan hile tamamen undetected'tir. Yine de, eğer hwid ban yerseniz herhangi bir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz.

Features (Özellikler)
-Radar Only

Nasıl Kullanılır :

1- MHUI loaderi çalıştırın.
2-ui.memoryhackers.org adresine girin ve valorant seçip Dword hack'i loadlayın.
3-Oyunu açın.
4-Alıştırma moduna girin ve "Enter" tuşuna basın.

How to Use:
1- Open the mhui loader.
2- Open ui.memoryhackers.org and find valorant, select Dword hack and press load.
3-Open the game.
4-Enter practice mode and press "Enter" key.

Loader Errors & Solutions

Loader download link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

UI Link: MemoryUI
lets enjoy this

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Daha geçen gün aim bot wh ler çok belli ediyo ama radar hilesi çok güzel yazdım ve radar hilesi paylaşmışsınız owwww valoyu geri yüklüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...