cfbHwid banım vardı kaldırdım 30 40 levele kadar kastım elmas 2 hesaptı daha sonra bir yan hesap daha açtım 19 levele kastım şuanda bu hileyi o hesapta açtım direk val 5 yedim normal mi ?
Post automatically merged:
abi nasıl onaylı üye olcam
cfbHwid banım vardı kaldırdım 30 40 levele kadar kastım elmas 2 hesaptı daha sonra bir yan hesap daha açtım 19 levele kastım şuanda bu hileyi o hesapta açtım direk val 5 yedim normal mi ?
onaylı üye olman yeterlionaylı üye+ demek onaylı üyeler değil üstü kullanabilir demek mi yoksa onaylı üye ve üstü mü?
Format atmadan buradan geçiş yapabilirsin hocam, ben format atarak geçtim.
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
ben sırf valo dword için geçiyorumda detected yazmış son sayfaya bir kaç kişi şuan durum nedir detected mi bilgin varmı
peki ban yersek ip mi atılır bilgin varmı hocamStatus'unda ud yazıyor hocam demek ki ud manuel ban atılır rapor yemediğin sürece
İp değil hocam valorantta ip ban diye bir şey yok hwid ban yersin ve 4 ay ban atıyorlar haberin olsunpeki ban yersek ip mi atılır bilgin varmı hocam
İp değil hocam valorantta ip ban diye bir şey yok hwid ban yersin ve 4 ay ban atıyorlar haberin olsun
hocam ondada problemsiz çalışır fark eden çok bir şey yok
Hocam onaylı üyelere açık olan radar hilesi sadece Windows 10 1607-20H2 sürümlerini destekliyor. O yüzden çalışmaması gayet normal.
Hocam, onaylı üyelere ait olan radar hilesi detected mi?
Hocam, onaylı üyelere ait olan radar hilesi detected mi?