Çözüldü Valorant hack hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önceden başka bir yerden kullandığım valorant hilesi sebebi ile val 152 yani 1 yıl ban yemiştim banımı spoofer ile açtım şimdi dword valorant hacki kullanacaktım ancak not olarak şu yazıyı gördüm ''If you're getting ban in 3 games, it means you have been already got hardware id ban. You need spoofer, it is not about the cheat itself.'' şimdi ban daha önceden donanım banı yiyip bunu spooflayarak girdiğim için dword hacki kullanırsam 3 oyun sonra ban mı yiyeceğim ?

Çözüm
hwid banım varsa oyuna nasıl giriyorum hocam
Şöyle kisaca anlatayim: hwid banın var yeni hesap actiginda van152 hatasi ile karsilasiyorsun. Bu van152 yi gecmek cok basit. Sadece bios guncelleyerek bile aciliyor ancak poligona kadar girebiliyorsun sonra hemen val5 hatasi aliyorsun. Yani diyor ki valorant senin zaten hwid banin varmiş gel bakayim diyor. Hadi diyelim manuel spoof atmak istedin. Format attin amidewin yaptin bu kez şansına 1 gün boyunca bile oyunda kalabiliyorsun . Derecesiz falan girebiliyorsun. Sonra vanguard val5 hatasi tekrar veriyor bu kez diyor ki ooo anakart degiştirmişsin(amidewin ile) ama ssd/hdd ayni gel bakiyim diyor hwid tekrar atiyor.
şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...