Çözüldü Valorant donanım banı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
valorant hileden donanım banı yedim format attım spoofer programı ile denedim yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
Post automatically merged:

yunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van anakart msi b450m a pro m2 ssd var ama raid m2 yi desteklemediği için hdd de yaptım daha önce sistem m2 de idi m2ssd yide tamamen sildim

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
valorant hileden donanım banı yedim format attım monotone adlı spoofer programı ile denedim amidewin yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
Bu forumdakilerden yararlanabilirsin diğer türlü isim vermek yasak dostum ya da 4 ay bekleyeceksin

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
valorant hileden donanım banı yedim format attım spoofer programı ile denedim yöntemini denedim fakat spoofer olayından sonrada val 5 hatası vermeye başladı biraz araştırıp raid yaptım 2 gün boyunca ban yemedim ama sonuçta ondanda ban yedim [van 152] nası lkaldırırım donanım banını
Hocam 152 kaldırmak icin bios up+spoff yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu forumda var bir kaç ban kaldırma methodu onu dene eğer olmazsa spoofer satın alırsın ya da beklersin 4 ay ban kalkmasını

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka benim bildiğin biosu sıfarlarsan geçiyor donanım ban yada anakart numarasını yazılımsal olarak değiştirirsen bi arkadaşımda yemiştide ordan biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Knk Garanti olsun diye 3+1 Ay bekle dostum. Valoranta bilet atıp ne kadar ban yediğini öğrenebilirsin. Eğer ban yedikten sonra farklı bir hesapla denersen 1 ay uzayabiliyor. Bilgin olsun

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
bios up/down yapıp güzel bir format ve ardından manuel bir şekilde spooflayın eğer spoofer alamıyorsanız .

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Samsung 980 pro var m2ssd olduğundanmi bilmiyorum raid yapmaya çalıştım ama raidxpert2 kısmında gözükmüyor anakart b450m a pro max

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
büyük ihtimal IP ban da yemiş olabilirsin ticket atmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
win 11 e geçip tpm anahtarlarını sıfırladım bios up/down + amıdewin yaptım banım kalktı

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...