geçmiş olsun öncelikle sildim demişsn fakat biyerde illaki bi dosya kalmıştr format net çözümMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
adam onun için yazmamış kanka para yatırdıgı + 80 lwl hesabı için yazmış spooferi adamda bilyodur zatenBilgisayarında 3. parti bi yazılım yoksa ban yeme olasılığın %0.01 gibi bi ihtimal illaki sen farketmeden yasaklı bir yazılım indirmişsindir HWID ban yediysen spoofer ve temiz bi formatla bu işi çözersin
katılıyorum sze hesabım çalındığında 5 sayfa soru gnderdiler hepsi özenle cevaplandı fakat malesef cevap veren bile olmadıÖncelikle geçmiş olsun ama sanırım 3part yazılımda ilgili her ne kadar birşey yok desende olmuş olabilir, ve Ticked attığın mesajda pek ümitlenme destekleri çok kötü ve yardımcı olma konusunda kötülerr
bir kez dt yemişsin artık geri dönüşü yok bende buna benzer bir şey yaşadım fakat ben gerçekten hile açmıştım sorun şurda hileyi kullanamamıştım yani hileyle alakalı asla bişe yapmadım fakat günün sonunda 3 ay ban yedim hesabı geri dönüşsüz yok ettiler bunu nasıl buldular diye soracak olursan valorant vangurad sistemi ile bu sistem sayesinde arkada açık olan ve valorant ile ilişiği olan şeyleri bulup dt atıyor rep yiyin veya yemeyin valorantta fark ettiseniz çok fazla hile bulucu görev yapmıyor bu durum bilgisyaralara bırakımış durumda bu sebeten tekrarlıyorum eğer valorant ile ilişiği olan bir uygulamayı bilgisayarın virüs olarak gördüğü bir uygulamayı arkada açık bırakıp girerseniz replendiğiniz anda ban yiyebilirsiniz haberiniz olsun bundan dolayı en mantıklısı bilgisayarında windows defendersi açmak olacaktır saygılar sevgilerMerhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
Ne kadar 3. parti yazılım yok desen de, log vs. bir şey kalmıştır, çakmıştır banı.Merhaba kankalar bu gün yaşadığım iğrenç olaydan bahsetmek istiyorum sizlere. Ben hileyle oynamayı bi süredir bırakmıştım valorant hilesi olsun lol hilesi olsun bayadır hile kullanmıyodum valoranttan ve lolden hileden çok çar banlattım bu pc üstünden ancak son bi kaç aydır hile kullanmıyorum bilgisayarımda da hileye dair bir şey yok bu sitedeki hilelerden başka da hileyle işim olmadı bu gün valorantta baya baya kötü geçirdiğim bir maç da durup dururken val 5 yedim hesabım banlandı içine 500 600TL yatırdığım 80 küsür level hesapdı hiç bir türlü hileyle hurdayla da işim olmadı bu neden başıma gelmiş olabilir adamlara ticket açtım geri dönüş bekliyorum daha önce başına gelen var mı?
öyle birşey yapmak mantıksız olur çünkü yediğiniz ban sadece hesaba değil direkt olarak sizin donanımınıza ban atıyor yani o bilgisayardan artık 3 ay valorant oynayamayacaksınızTicketdan pek bi ümidim yok açıkcası yeni hesap satın almayı planlıyorum ancak tekrar olur mu böyle bir şey diye korkmuyo değilim ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Hwid yemedim ki başka bir hesapla girebiliyorum.öyle birşey yapmak mantıksız olur çünkü yediğiniz ban sadece hesaba değil direkt olarak sizin donanımınıza ban atıyor yani o bilgisayardan artık 3 ay valorant oynayamayacaksınız
o zaman bilemem ben ban yediğim zaman hwid banı yemiştim 3 ay oyna girememiştim ama bana kalırsa bir süre normal bir hesapta oyna iyice bak ban atıyorlarmı diye sonra alırsın hesabı güvence altına almak lazım en azından ben öyle yapardımŞimdi ben bu pc yi temizlemek için bir daha böyle bi durum olmaması için tamamen format mı atmam lazım?
Post automatically merged:
Hwid yemedim ki başka bir hesapla girebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?