Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Selamun aleyküm gardaşlarım. Piyasada benim gibi tpm2.0 ve secure boot hatası alan gardaşlarım baya bir çoğaldı. Bazı anakartlarda tpm2.0 olmuyor aynı bende olduğu gibi. anakartında tpm olmayan gardaşlarıma ilaç gibi çözüm. dertsiz tasasız para baymadan ben çözüme ulaştım size de bunu anlatacağım. ilk önce secure bootu biostan açmanız lazım bulamazsanız anakart modeli ile veya biosunuzla aynı olan bir video bulup secure bootu açıyoruz daha sonra
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
buradaki çözümleri deniyoruz. (NOT: atıyorum x ayarı açın demişler siz de baktınız zaten açık veya açtınız ama düzelmedi ya açık olduğuna dair ss alın elinizde dursun ve diğer çözümleri de ss alın hepsi elinizde dursun.) çözümleri denedik ama olmadı düzelmedi ise gidip valoranta ticket açıyoruz ve durumu izah ediyoruz. (ÖRNEK AÇIKLAMA: Merhaba. Uzun zamandır valorant oynamıyorum geçen zamanlarda girdiğimde secure boot ve tpm2.0 hatası verdi internetten çözümüne baktım ve secure boot hatasını hallettim ama anakartımda tpm2.0 desteği olmadığı için bir türlü bu sorunu düzeltemedim. sizlerin çözüm konunuzdaki her şeyi de denedim ama yine de olmadı lütfen yardımcı olur musunuz.) isterseniz biraz daha acındırma yapabilirsiniz zaten her türlü yardımcı olacaklardır. ticket açarken aldığımız ss leri de yolluyoruz. sonrasında çalışanlar sizinle iletişim halinde oluyor. ben bu şekilde 4-5 gün gibi bir sürede sorunu çözdüm. 2-3 gündür de oynuyorum hata falan hiç bir şey yok. gidip boşuna tpm bypasslara falan para baymayın. bu arada şunu da diyim ben tpm hatasını win10 da aldım genelde herkes win11 de alıyor ama bende win10 da oldu. para harcamak yerine bence bu mevzuyu bir deneyin dostlar. bu süre boyunca hallettik tekrar dene dediler denedim gene hata verdi ss alıp sisteme gene yükledim böyle böyle en sonunda hallettik dediklerinde gerçekten de halletti adamlar. üşenmeyin deneyin. takıldığınız yerde bu posta yazın elimden geldiğince yardımcı olurum.