Valorant haksız Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben 2 hesabımdada yedim aynı zamanda cihaz banı yedim birine 5bin tl diğerine 3 bin tl yatırdım söylüyorum hiç karşılık vermiyorlar.

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
herhangi bir hile açtığında vanguard onu tespit edebilir ve ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herhangi bir hile açtığında vanguard onu tespit edebilir ve ban yersin
peki birşey sorucam benim herhangi birşey kullanmamama rağmen ve bilgisayarımda sadece mouse yazılımı var 3.parti olarak ve ticket attıgımda sorun yok ban yemişsin diyorlar bunlara ben ne dicemde bunu detaylı inceliyecekler bu riot görevlileri neden bu kadar egoist ve umursamaz

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Valorantta hesap banı yedim ama kesinlikle hile açmadım kullanmadım nasıl düzelticem
Eğer bilgisayarında başka bir 3. parti yazılım var ise Vanguard onu algıladığı gibi ban atıyor. Valorant ile alakalı olup olmaması önemli değil. Onun için Vanguard'ı açarken bilgisayarından 3. parti yazılımları kaldır.

╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynısı bugün ana hesabımda başıma geldi daha önce pubgm tarzı hileler kullandım ancak valoran hakkında hilenin hsi bile yok ticket attık bakalım cevap bekliyoruz

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam bende pubg mobilede hile açtım valoranttaki hesabım kalıcı ban yedi hwid değil normal kalıcı ban 2 bin tl yatırmıştım hesaba

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
knk benim hesabım oyun ilk çıktığındaki hesabımdı 175 level
keke hiç uğraşma asla hile açmadığım şekilde 15 yıl önce bende ban yemiştim ve ne kadar uğraşdamda bir kaç ticket sonrası artık mesajına bakmicaz diyorlar yani açılmaz uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
keke hiç uğraşma asla hile açmadığım şekilde 15 yıl önce bende ban yemiştim ve ne kadar uğraşdamda bir kaç ticket sonrası artık mesajına bakmicaz diyorlar yani açılmaz uğraşma
evet ticketler kapatılcak otomatik diyor çok saçma ve ciddi anlamda emek hırsızlığı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ticket aç 3. parti yazılım atıyorum bir makro programı falan varsa veya başka birşey hile olarak algıkamış olabilir.

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
HWID bani mi yoksa hesap bani mi yediniz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ticket açtıktan sonra tekrardan yazar mısın dostum daha iyi yardımcı oluruz ve hesap banı mı yoksa hwid ban mı detay verirseniz daha iyi yardımcı oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...