peki birşey sorucam benim herhangi birşey kullanmamama rağmen ve bilgisayarımda sadece mouse yazılımı var 3.parti olarak ve ticket attıgımda sorun yok ban yemişsin diyorlar bunlara ben ne dicemde bunu detaylı inceliyecekler bu riot görevlileri neden bu kadar egoist ve umursamazherhangi bir hile açtığında vanguard onu tespit edebilir ve ban yersin
Eğer bilgisayarında başka bir 3. parti yazılım var ise Vanguard onu algıladığı gibi ban atıyor. Valorant ile alakalı olup olmaması önemli değil. Onun için Vanguard'ı açarken bilgisayarından 3. parti yazılımları kaldır.Valorantta hesap banı yedim ama kesinlikle hile açmadım kullanmadım nasıl düzelticem
Bilet ne alaka anlamadımbilet yolla yardımcı olurlar
düzeltemezsin bende banlanbdım aynı sekildeValorantta hesap banı yedim ama kesinlikle hile açmadım kullanmadım nasıl düzelticem
keke hiç uğraşma asla hile açmadığım şekilde 15 yıl önce bende ban yemiştim ve ne kadar uğraşdamda bir kaç ticket sonrası artık mesajına bakmicaz diyorlar yani açılmaz uğraşmaknk benim hesabım oyun ilk çıktığındaki hesabımdı 175 level
evet ticketler kapatılcak otomatik diyor çok saçma ve ciddi anlamda emek hırsızlığıkeke hiç uğraşma asla hile açmadığım şekilde 15 yıl önce bende ban yemiştim ve ne kadar uğraşdamda bir kaç ticket sonrası artık mesajına bakmicaz diyorlar yani açılmaz uğraşma
Ticket aç durumunu anlat gerçekten acmadiysan düzeltirlerValorantta hesap banı yedim ama kesinlikle hile açmadım kullanmadım nasıl düzelticem
hesap banı sanıyodum hwid yemişimHWID bani mi yoksa hesap bani mi yediniz?