Valorant haksız yere HWID ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba 5 gün önce valoranta girdiğimde val152 hatası almaya başladım. internetten baktığımda donanım banı olduğunu öğrendim. Fakat ben hiç bir şekilde hile kullanmadım alakam bile yok. Sadece hesap boost yapıyorum.. Tamamen gereksiz ban yediğimi düşünüyorum. Şu an yeni anakart aldım 2 defa format attım oyuna erişim sağlayabiliyorum, fakat bazı arkadaşlarım SSD değişmediğim için tekrar ban yiyeceğimi söyledi. Bu beni biraz korkuttu. Çünkü daha yenı aldım anakartı Bana bir tavsiyesi olacak birisi var mı? Veya riot ile iletişime geçip banını açtıran birileri.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gereksiz yere ban yediğini düşünen tek sen değilsin dostum :)

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
riot şirketi asla attığı banları geri açmayan bir şirket onu gectim kendi ağzınla "boost yapıyorum" diyorsun bundan dolayı hwid ban yemiş olman normal.

Üye
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hesap paylasimi da ban sebebi ama donanim bani yediysen vanguard acik iken herhangi bir program acildiginda mesela blitz bunlari hile programi olarak algilayabiliyor.

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

Nedense aklıma bu sahne geldi. Burada herkes masum yeğen :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Genellikle donanım yasaklarını anakart ve ekran kartı üzerinden atıyorlar dostum, onun dışından boosttan dolayı donanım yasağı yediğini sanmıyorum çünkü donanım yasağı sadece Vanguard tarafından otomatik atılıyor oda 3. parti yazılım algılarsa. Oyun açıkken başka oyunun hilesi arka planında açık kalmış olabilir bu sebepten veya vanguard başka lisanslı olmayan bir uygulamadan atmış olabilir destekten detaylarını isteyebilirsin fakat vereceklerini sanmıyorum.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba 5 gün önce valoranta girdiğimde val152 hatası almaya başladım. internetten baktığımda donanım banı olduğunu öğrendim. Fakat ben hiç bir şekilde hile kullanmadım alakam bile yok. Sadece hesap boost yapıyorum.. Tamamen gereksiz ban yediğimi düşünüyorum. Şu an yeni anakart aldım 2 defa format attım oyuna erişim sağlayabiliyorum, fakat bazı arkadaşlarım SSD değişmediğim için tekrar ban yiyeceğimi söyledi. Bu beni biraz korkuttu. Çünkü daha yenı aldım anakartı Bana bir tavsiyesi olacak birisi var mı? Veya riot ile iletişime geçip banını açtıran birileri.
seni şikayet etmiş olabilirler booster oldugun için

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zararlı bi yazılım veya dll injecte ettin mi ya da açtın mı?

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herhangi bir üçüncü parti yazılım bile yeterli.
Örnek vermek gerekirse bu sitenin loaderini kullanırken arkada vanguard açıksa ban yersin, yani haksız bir ban değil. Bende bu şekilde banlandım ve 1 ay sonra 3 aylık banım açılıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayarında bulun herhangi bir basit hileden bile ban yiyosun artık valorantta çok saçma bir bu şekilde ban yiyen çoğu kişi var anakartın değiştiyse atıcağını pek sanmıyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bro oyunda herkes küfürbaz ve birkoç kişi hile kullanıyor buna rağmen senin ban yemen üzücü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...