Boostan ban yiyen %1 falandır başka bir şeyden dolayı olduğunu düşünüyorumriot şirketi asla attığı banları geri açmayan bir şirket onu gectim kendi ağzınla "boost yapıyorum" diyorsun bundan dolayı hwid ban yemiş olman normal.
Ne anlamda hocamGereksiz yere ban yediğini düşünen tek sen değilsin dostum
Anakart değiştim tekrar ban yer miyim? format attım 2defahesap paylasimi da ban sebebi ama donanim bani yediysen vanguard acik iken herhangi bir program acildiginda mesela blitz bunlari hile programi olarak algilayabiliyor.
anakart degismeyle olmuyor bende yedigim zaman ekran karti + anakart degistim olmadi sonradan m2 ssd alip kendi ssdimi cikarinca acildi ama tam cevabini bilmiyorum.Anakart değiştim tekrar ban yer miyim? format attım 2defa
seni şikayet etmiş olabilirler booster oldugun içinMerhaba 5 gün önce valoranta girdiğimde val152 hatası almaya başladım. internetten baktığımda donanım banı olduğunu öğrendim. Fakat ben hiç bir şekilde hile kullanmadım alakam bile yok. Sadece hesap boost yapıyorum.. Tamamen gereksiz ban yediğimi düşünüyorum. Şu an yeni anakart aldım 2 defa format attım oyuna erişim sağlayabiliyorum, fakat bazı arkadaşlarım SSD değişmediğim için tekrar ban yiyeceğimi söyledi. Bu beni biraz korkuttu. Çünkü daha yenı aldım anakartı Bana bir tavsiyesi olacak birisi var mı? Veya riot ile iletişime geçip banını açtıran birileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?