Valorant haksız yere HWID banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam senin gibi haksız yere ban yiyon spoff+bios yap kanka kurtulursun bandan

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende yaşadım bu saçma olayı hala açılmasını bekliyorum 3 ayım kaldı çok saçma bi koruması varya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayarında 3.parti bir yazılım var mıydı?

Bak ben 2 windows kurdum bilgisayara ve ikiside birbirinden bağımsız biei ssd biri hdd ben hileyi hdd de yapıyodum ama ssd de hayatım boyunca hiç bi crekli bir şey yüklemedim hdd de ise yan hesabımdan valorant hilesini kullanıyodum ama yan hesabımdan ama.benim gidip ana hesabım ban yemiş yan hesabım açık

Hocam senin gibi haksız yere ban yiyon spoff+bios yap kanka kurtulursun bandan

Knkm ben HWID dan değilim HWID açılıyo bi süreyle ama hesap gitti o sıkıntı anlamsız bi sistemleri var her boka ban atıyolar nedenini sorsak bot cevap veriyo yani yazık

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı şey kardeşimin lol hesabına oldu tabii lolde çözümün yok. geçmiş olsun

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Knkm ben HWID dan değilim HWID açılıyo bi süreyle ama hesap gitti o sıkıntı anlamsız bi sistemleri var her boka ban atıyolar nedenini sorsak bot cevap veriyo yani yazık

Hocam şöyle diyebilirsiniz zamanında bende kullandım kardeşim açmış diyip bı tik uydurman gerekli ve bir küçüğün TC kimlik fotoğraf istiyor kanitlarsan banın açılıyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bak ben 2 windows kurdum bilgisayara ve ikiside birbirinden bağımsız biei ssd biri hdd ben hileyi hdd de yapıyodum ama ssd de hayatım boyunca hiç bi crekli bir şey yüklemedim hdd de ise yan hesabımdan valorant hilesini kullanıyodum ama yan hesabımdan ama.benim gidip ana hesabım ban yemiş yan hesabım açık
Hepsi aynı anakartta olduğu için bir anlamı yok. Maalesef 4 ay sonra cihaz banın kalkar. Yeni hesapla devam edersin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Spoofer kullanman sorununu halledebilir. Ticket'a geri dönüş yapmayabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aynı pcdesin dostum vanguard algılamış onu.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam ana hesabında açmamış olsan bile sonuçta kullanmışsın genellikle haksız yere ban atmıyor adamlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Destekle uğraşmak yerine direkt spoofla geç. Bu arada eğer bilgisayarında vanguard açıkken herhangi bir hile kalıntısı bile varsa yine de ban atıyor valo bilgin olsun..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir kaç ay bekle açılır banın, spoofer falan uğraşıp iyice bozabilirsin belki

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, bugün Valorant oynamak için girdim, oyunumu oynadım ve oyundan çıktım. Akşamüstü tekrar girmek istediğimde hesabımın banlandığını ve VAL 152 hatasını aldım yani hesabım hem kalıcı olarak uzaklaştırılmıştı hem de HWID banlanmıştım. Bu banlanma olayı olmadan önce Vanguard Secure Boot ayarını BIOS'dan açmamı istedi ve oyundan attı. Tekrar girmeyi denedim, yine aynı şey oldu. Sonra gittim ve BIOS'dan Secure Boot'u açtım, oyuna girdim. Oyun açılıyor mu diye baktım, oyun açılıyordu ve herhangi bir sorun yoktu. Sonrasında 1-2 saat sonra Valorant'a girmek istediğimde Valorant'tan kalıcı olarak uzaklaştırıldın, mesajıyla karşılaştım. Valorant'a bilet gönderdim, şu anlık bekliyorum ama hiçbir eşkilde kullandığım hileyi, Valorant hilesini ana hesabımda açmadım ve oynadığım hile ikinci Windows'ta yer alıyordu yani hileyle bir alakası yoktur.
hocam geçmiş olsun oyuna devam etmek isdersen bios updet +usb format atarsan düzelir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun bendede aynısı olsuu 3 ay bekliyorum
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gecmiş olsun kanka yapıcak bır sey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...