yeni gelen seti alValorant hangi seti alayım karar veremedim Yağmacı mi yoksa Asıl mi sizin düşünceleriniz nedir acaba
Bende öyle düşünüyorum biraz yağmacı tarafiyim ama asilde biraz hoşuma gidiyorBence bu konu ile alakalı senin görseline hangisi daha çok hitap ediyorsa onu almalısın . Çok fikir ayrımı olacağını düşnüüyorum ama ben yağmacı derim.
Asilin clasic ve Vandal seviyorum alırsam belki bunları alırım gibibence asili al hem hissiyatı hemde finaldeki vuruş efekti çok iyi
İlk önce gece pazarı mevcut ise bir gece pazarına bakmanı oneririm orda güzel skinler gelebiliyor set konusunda ya ejder ya asıl yeni gelen sette çoğu kişinin hoşuna gitmişValorant hangi seti alayım karar veremedim Yağmacı mi yoksa Asıl mi sizin düşünceleriniz nedir acaba
classic'in ayrı bir havası var efsaneAsilin clasic ve Vandal seviyorum alırsam belki bunları alırım gibi
Yağmacı hissiyatı benimde hoşuma gidiyor yaptığım vuruşlar net gidiyorYağmacı hissiyatı daha güzel asil görünüşü sen bilirsin bence
Kaos setini öneririm sana hem hissiyatı hem öldürdükten sonra gelen müzik efekti hem de bitirişi çok iyi
Kaosta güzelde benlik değil yağmacı ve asil karışık alicam galibakanka asil çok iyi almanı isterim iyi bir set