Seçkin Üye
bunun cevabını bende merak ediyorum, adamlar çok saçma halde vuruyorlar.youtube da bi kaç video gördüm adam hareket ederek sıkıyor ve hiç sekmiyor ters tuş yapman gerekiyormuş mesela sağa giderken sıkacağın zaman hemen sol yapman lazımmış denedim olmadı böyle bişey varmı varsa nasıl
momentyoutube da bi kaç video gördüm adam hareket ederek sıkıyor ve hiç sekmiyor ters tuş yapman gerekiyormuş mesela sağa giderken sıkacağın zaman hemen sol yapman lazımmış denedim olmadı böyle bişey varmı varsa nasıl
momentini ayarlaman lazımhile değil yani videoda gözükmüyor
momentbunun cevabını bende merak ediyorum, adamlar çok saçma halde vuruyorlar.
iyi hoş diyorsun anlık olaylardan bahsediyorum reflex halinde moment ayarlamak kolay değil .moment
Post automatically merged:
momentini ayarlaman lazım
Post automatically merged:
o kadaranı bende yapamıyorumiyi hoş diyorsun anlık olaylardan bahsediyorum reflex halinde moment ayarlamak kolay değil .
knk bazen doğru yapıyosundur momenti belki alamıyorsundur momentibro çok zor oluyor bende arada oluyor arada olmuyor
Bu doğru sağa giderken sol tuşuna basarsan bı duraksama oluyo o duraksamada mermiler düz gidiyor bı anda durup sağ sol yap biraz zor örnek a tuşuyla giderken bı anda d ye basarsan duruyorsun durdugun gibi sıkyoutube da bi kaç video gördüm adam hareket ederek sıkıyor ve hiç sekmiyor ters tuş yapman gerekiyormuş mesela sağa giderken sıkacağın zaman hemen sol yapman lazımmış denedim olmadı böyle bişey varmı varsa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?