Bu doğru sağa giderken sol tuşuna basarsan bı duraksama oluyo o duraksamada mermiler düz gidiyor bı anda durup sağ sol yap biraz zor örnek a tuşuyla giderken bı anda d ye basarsan duruyorsun durdugun gibi sık
momentbunun cevabını bende merak ediyorum, adamlar çok saçma halde vuruyorlar.
aynen millet yürüdüğünü sanıyor ama onun asıl taktiği buonu bildigim kadarıyla küçük aralıklar ile durarak yapıyorlar fazla beli olmuyor
Tamamen şans yayoutube da bi kaç video gördüm adam hareket ederek sıkıyor ve hiç sekmiyor ters tuş yapman gerekiyormuş mesela sağa giderken sıkacağın zaman hemen sol yapman lazımmış denedim olmadı böyle bişey varmı varsa nasıl
şans mı kanka valo tamamen koşarak vurma üzerine kurulmuş bir oyun. dm girip sadece w tuşuna basarak 25 kill garanti alabilirsinKoşarak vurmanın bir yöntemi yok. Eğer koşarak sıkarsan şansa tutturursun o da belki![]()
dostum spray kontrolün yoktur dümdüz ateş edersen tek atamazsın ya tek tek sıkacaksın ya da 3 5 mermi atıcaksınarkadaşlar volarantta direk kafaya atıyorlar mesela ben saatlerce kafaya hedef alıp ateş ediyorum tek atamıyorum sebebi nedir