Seçkin Üye
sizce kaç maçta yiyor ban
4 kasım da açılacak dediler açılır mı tekrarHwid ban yemişsiniz.
Rioter dediyse, evet.4 kasım da açılacak dediler açılır mı tekrar
4 kasımda hemen oyuna girmeseydin keşke 4 kasım üzerinden 1 hafta geçseydi öyle yeni hesapla girseydin ban süren uzamış oldu4 kasım da açılacak dediler açılır mı tekrar
Hocam bende de 120 gün yazıyor da. Hilesiz şuan cihaz formartlı tertemiz bir şekilde. Arada girip oyuna deniyorum delay ban atıyor 2 3 maç sonra. Her ban yediğimde bu süre uzamış mı oluyor yoksa normal süresi devam ediyor mu4 kasımda hemen oyuna girmeseydin keşke 4 kasım üzerinden 1 hafta geçseydi öyle yeni hesapla girseydin ban süren uzamış oldu
ban süresi uzamış oluyor fazla yeni hesap açıp tekrar tekrar denersen bir daha valoranta kullandığın bilgisayardan giremezsinHocam bende de 120 gün yazıyor da. Hilesiz şuan cihaz formartlı tertemiz bir şekilde. Arada girip oyuna deniyorum delay ban atıyor 2 3 maç sonra. Her ban yediğimde bu süre uzamış mı oluyor yoksa normal süresi devam ediyor mu
e banın ne zaman kalkacağını nerden öğrenicem hocam desteğe yazmıştım en son ban yiyen hesabı ilettim ve direkt 120 gün dediler ayrıntılı tarih vermedenban süresi uzamış oluyor fazla yeni hesap açıp tekrar tekrar denersen bir daha valoranta kullandığın bilgisayardan giremezsin
valorant da tekrar yeni bir bilet ile bilgi almak istediğini belirtebilirsin ama valorant destek hile kullanan kullanıcılarını pek önemsemiyor süresiz hwid banı yemiş olabilirsine banın ne zaman kalkacağını nerden öğrenicem hocam desteğe yazmıştım en son ban yiyen hesabı ilettim ve direkt 120 gün dediler ayrıntılı tarih vermeden
ne biliyim brom4 kasımda hemen oyuna girmeseydin keşke 4 kasım üzerinden 1 hafta geçseydi öyle yeni hesapla girseydin ban süren uzamış oldu