Valorant her yeni hesap açtığımda ban yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hwid ban dan dolayı öyle spoofer kullanarak çözebilirsiniz yada ban süresini bekleyerek

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
4 kasımda hemen oyuna girmeseydin keşke 4 kasım üzerinden 1 hafta geçseydi öyle yeni hesapla girseydin ban süren uzamış oldu
Hocam bende de 120 gün yazıyor da. Hilesiz şuan cihaz formartlı tertemiz bir şekilde. Arada girip oyuna deniyorum delay ban atıyor 2 3 maç sonra. Her ban yediğimde bu süre uzamış mı oluyor yoksa normal süresi devam ediyor mu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam bende de 120 gün yazıyor da. Hilesiz şuan cihaz formartlı tertemiz bir şekilde. Arada girip oyuna deniyorum delay ban atıyor 2 3 maç sonra. Her ban yediğimde bu süre uzamış mı oluyor yoksa normal süresi devam ediyor mu
ban süresi uzamış oluyor fazla yeni hesap açıp tekrar tekrar denersen bir daha valoranta kullandığın bilgisayardan giremezsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
ban süresi uzamış oluyor fazla yeni hesap açıp tekrar tekrar denersen bir daha valoranta kullandığın bilgisayardan giremezsin
e banın ne zaman kalkacağını nerden öğrenicem hocam desteğe yazmıştım en son ban yiyen hesabı ilettim ve direkt 120 gün dediler ayrıntılı tarih vermeden

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
e banın ne zaman kalkacağını nerden öğrenicem hocam desteğe yazmıştım en son ban yiyen hesabı ilettim ve direkt 120 gün dediler ayrıntılı tarih vermeden
valorant da tekrar yeni bir bilet ile bilgi almak istediğini belirtebilirsin ama valorant destek hile kullanan kullanıcılarını pek önemsemiyor süresiz hwid banı yemiş olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hwid yemişsindir 4 ay üstünden geçmesi lazım maalesef :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...