Onaylı Üye
Bilet at valoranta zaten kanıtlarsın hesabın sahibi olduğunuMerhaba arkadaslar 10 dakika once bi mail geldi hesabınızın e posta adresi değiştirildi diye. Epostamı baska bi e posta ile degistirmişler ve hesabıma şuan giremiyorum şaka mı bu. Hack indirirken falan trojan veya keylogger falan mı girdi acaba dicem ama ben bu site harici başka hiçbi yerden hile indirmem, siz de baksanıza bi size de geldi mi mail. Bir sürü skin vardı yaaa
girebiliyom kanka hallettim ya, hesabı geri aldım mail şifresini değiştirdim umarım başka bi şeylerimi çalmamışlardırkaaanka maile girebiliyon mu
teşekkür ederim hepsini uyguladimCrck vs birşey indirdiysen oradan virüs bulaşıyor steam hesabım Rus birisi çalmıştı geri aldım
çözüm olarak şu adımları uygula
- e posta adresinin şifresini değiştir
- 2fak ile doğrulamayı aç
-aktif cihazlardan çıkışını yap
-2. Yedek e posta adresini ekle bir sıkıntı vs olursa diye
Bunları yaptıktan sonra artık bir şey olmaz ama pc ve telefona format atmanı tavsiye ederim.
olm trol ne alaka bu linkten 15 dakikada geri alabiliyosun hesabı ama bilgisayarımdaki virüs hala durdugu için korkuyorumKonu troll buarada epostası değişen riot hesabını Riot çalışanı gelse 15 dakikada çekemez xD kötü deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?