Valorant hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
reis eposta onayı yapmamıssındır büyük ihtimalle, veya gmailin baskasında da vardır yoksa imkansız çalınması

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mail hesabın sendeyse geri almaya çalışabilirsin veya en kötü ihtimal riot'a ticket atabilirsin ancak genellikle bakmıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim desteğe yazarsan yardımcı olabilirler

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ilk mail sendeydese her turlu alırsın sana 14 tane soru soruyolar sende geri alıyosun ilk mail yoksa go

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
riot supporta yaz sonra senden bilgi istecekler onları verirsen hesapı kesin alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hesabı açtığın ilk mali söyle destek ekibine çalındığını anlarlar ve hemen geri verirler 2 3 gün içinde rahat alırsın korkma asla hakkını yedirmez riot

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar 10 dakika once bi mail geldi hesabınızın e posta adresi değiştirildi diye. Epostamı baska bi e posta ile degistirmişler ve hesabıma şuan giremiyorum şaka mı bu. Hack indirirken falan trojan veya keylogger falan mı girdi acaba dicem ama ben bu site harici başka hiçbi yerden hile indirmem, siz de baksanıza bi size de geldi mi mail. Bir sürü skin vardı yaaa
kanka yüksek ihtimalle hesabını kitlediler açılmaz fakat riota ticket at

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Nur topu gibi bir keyloggerın var gibi

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Geçen yıl benimde başıma gelmişti. İlk maile sahipseniz Valorant Destek bölümünden bilet oluşturup sorununuzu yazın. Size sorulacak bazı sorulara doğru cevap vermeniz halinde hesabınız ilk maile tekrardan geçirilecektir. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
değişmeden önceki mailin ile desteğe yaz sana büyük ihtimalle geri alabilirsin sonuc olarak hesabı sen kurdun

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kesinlikle ticket aç ve hesabınla ilgili bilgileri paylaş sana ait olduğuna dair.

Üye
1 HİZMET YILI
Hatırladıgım en eski mailimi sordu mailime ulaşabildiğim için şifremi sıfırlayabildim fakat e postayı da degistirmek istiyorum yapabilir miyim adam rus bi e postasıyla değştirmiş. Bi de sizce bu nasıl olmuş olabilir virüs mü girdi? Hesabın e postasını değiştirbilmek için benim mailime de girdi sanırım mailimi girdiyse tüm hesaplarım youtube kanalımı falan ele geçirebilir napmalıyım?
sımdı meılım bırının elıne gectı nasıl degıstırcem

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
desteğe ulaşın hocam ve eğer harcama yaptıysanız ona dair dekont atın muhakkak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...