Onaylı Üye
maximum 800 tl edeceğini düşünüyorum o kadar fazla değerli değil çünkü hepsi alınabilecek skinler
1-1.5k eder hesap güzelhesabı satmayı düşünüyorum sizce kaç tl eder sherifte birde shirpunk sherif var bıçakta oni katana rgx kelebek vct bıçak yağmacı karambit var hesaba tam 3000 tl yatırdım
Ekli dosyayı görüntüle 89532
750 -800 tl arası bişey ediceğini düşünüyorum biliyorsun hesap satarken hesaba kaç para yatırdığın pek de önemli olmuyor..hesabı satmayı düşünüyorum sizce kaç tl eder sherifte birde shirpunk sherif var bıçakta oni katana rgx kelebek vct bıçak yağmacı karambit var hesaba tam 3000 tl yatırdım
1700 2000 arası dostumhesabı satmayı düşünüyorum sizce kaç tl eder sherifte birde shirpunk sherif var bıçakta oni katana rgx kelebek vct bıçak yağmacı karambit var hesaba tam 3000 tl yatırdım
1800hesabı satmayı düşünüyorum sizce kaç tl eder sherifte birde shirpunk sherif var bıçakta oni katana rgx kelebek vct bıçak yağmacı karambit var hesaba tam 3000 tl yatırdım
Her zaaman yarı fiyatına gider yani 1.500 biraz daha üstü veren olursa tabi classic de falan da skin yok ortalama 1500 ve altı denilebilir...hesabı satmayı düşünüyorum sizce kaç tl eder sherifte birde shirpunk sherif var bıçakta oni katana rgx kelebek vct bıçak yağmacı karambit var hesaba tam 3000 tl yatırdım