Valorant hesabım sonradan ban yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
lolde sc ile oynarken vanguardı kapatmayı unuttuğumu fark ettim sonra direk kapattım buraya direk sohbet açtım çoğu kişi ban yemişsindir dedi ben de pcemden scyi komple temizleyip valoranta girdim ama başka hesap ile ban yersem skinli olan hesbaım ban yemesin diye ve yan hesapta girdim oyuna ban yememişim 2 3 maç attım dün 24 saat oldu ve hesap hala ban yememiş şimdi main hesaba girmeye korkuyorum 2 3 gün sonra hwid ban yerim diye sizce 2 3 gün sonra hwid banı yer miyim bilen biri yardımcı olursa sevinirim(lütfen sadece bilenler yanıt verirse sevinirim sırf mesaj puanı kasmak için yazmayın çok karışıyo)

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bence yemezsin ama hesabın değerli ise filan geri açtırtmaya ümitlenme bile çünki riot asla ama asla hile ile banlananların banını açmıyor nekadar ticket atsanda açmazlar.Birdahakine daha dikkatli ol dostum.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum hile detected değil şuan direk ban atmaz algılarsa ban atar.Demekki algılamamışki ban yememişsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence yemeyeceksin, bu yüzden ban yiyeceksen olsaydın hemen yerdin.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
riotun sağı solu belli olmaz en azından 1 hafta yan hesaplarda takıl bence olur da ban yersen en azından skinli hesabını kurtarmış olursun

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence 1 hafta kadar yeni açtığın hesapla oyna için rahat etsin eğer Ban yemessen ana hesabinda oyna

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben lolde hile açtım valorantta ban yedim riski çok

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Önemli olan valoranta girmeden SC kalıntıları temizlemen çok mantıklı haraket etmişsin dostum 2 3 bekle ne olur ne olmaz yan charla oynamaya devam et baktın yemiyorsun bir kez daha bilgisayarını taratır sonra ise girersin vanguard açık olsun olmasın SC kalıntıları olduğu sürece temizlemezsen o şekil girip oynamaya çalışırsan HWİD yersin dikkat et LOGları temizle bilgisayarını tarat öyle gir ben kaç kere bu şekil yaparak girdim sıkıntı çıkmadı <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben lol sc indirecegim zaman vanguardı pcden kaldıracagım
knk onu yerine görev yöneticisinden vanguardı başlangıçtan kaldırabilirsin pc her açıldığında vanguardın kapalı olur
Post automatically merged:

sc kullanmak istiyorum ban yememek için ne yapmalıyım ?
knk ben her şey kapalı sadece kombo açık ve 2 3 hafta oldu hesabım hala ban yemedi bi de cha config var onu da indirebilirsin ve banları genellikle ban dalgası olarak atıyolar ban dalgasına yakalanmazsan baya oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lol de ban yok..ban atmıyrorlar..rahatlıkla kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benim kardeşim bilgisayardan valo oynuyor ne sc sildim ne bir şey yaptım ban yemedi cocuk hala

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lolde sc ile oynarken vanguardı kapatmayı unuttuğumu fark ettim sonra direk kapattım buraya direk sohbet açtım çoğu kişi ban yemişsindir dedi ben de pcemden scyi komple temizleyip valoranta girdim ama başka hesap ile ban yersem skinli olan hesbaım ban yemesin diye ve yan hesapta girdim oyuna ban yememişim 2 3 maç attım dün 24 saat oldu ve hesap hala ban yememiş şimdi main hesaba girmeye korkuyorum 2 3 gün sonra hwid ban yerim diye sizce 2 3 gün sonra hwid banı yer miyim bilen biri yardımcı olursa sevinirim(lütfen sadece bilenler yanıt verirse sevinirim sırf mesaj puanı kasmak için yazmayın çok karışıyo)
bence yemezsin kanka yersende ticket at

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncesinde açtığın bir şey için ban yemezsin tabii ki ama ban dalgası gelirse csgo gibi %90

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ban yemessin bence ama bundan sonra açarken en azından belli etme ben daha önce açmıştım 1-2 kez kullandım sonra bidaha açmadım hala kullanıyorum hesabımı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yeme ihtimalin var eğer değerliyse hesabın riske atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...