riot dediğin de tr yetkilisi knkriota yalvar bidaha yapmıcam söz veriyorum falan de salla bişiler belki insafına gelirler de kaldırırlar yoksa mortingen knk geçmiş olsun
dualarınla mı yaşadım ki bedduanızla öleyim desin geçerkende jaxa bi nerf atın vede şu lolü de salmayın diyip geçmek bence kafiriot dediğin de tr yetkilisi knkne yalvarması açmazlar imkanı yok
Ticketlara bakildigindan bile supheliyim valorant hile ticket olaylarina fazla report oldugu icin bakmiyorHesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.
Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.
Kanka hesabi kurtaramazsin diye biliyorum ban yediysenHesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.
Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.