Valorant hesap banı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yardımcı ekibi yardım edebilir fakat 3. partiden dolayı açabiliceklerini sanmıyorum,geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mümkün değil kaldırılması, desteğe yazmışsın zaten elinden gelebilen bu kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok fazla yol var ama en guveniliri spoof yapmak ana kartina gore yontemler değişiyor asus ana kartin varsa ban açamazsin 500tl vererek açarsin anca spoofer bak ban açmak için

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 ay bekle yada ücretli hwid spooferlar var bakıcaksın artık

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun hesap banı yemişissin zaten onu anca ticektla düzeltebilrisin ama yeni hesap acıp tekrardan oynayailbirisin orası sana kalmış

Üye
3 HİZMET YILI
Ben de banlandım ama birkaç güncellemeden sonra tekrar giriş yapabildim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.

Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.
Ticket atmayı dene belki kalkar

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hesap banı kaldıramazsın çok denemiştim ben de kaldırmıyorlar :(

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hesap banı açılamaz dostum sadece anakart banları spoofer yardımı ile açılabilir
Hesabıma bin TL küsur para yatırmıştım, okul açıldığı için 2-3 aydır oynamıyordum. 1 haftalık tatilde oynamak için para yatırdım, sonraki gün 3. partiden ban yedim Val 61 ama HWID banım yok, trackerlardan son maçlara bakınca birinin hesabımı çalıp 4-5 KDA hileyle maçlar attığını gördüm. Ticket açtım fakat durumu izah etmekten hesabın kurtarılmayacağı, HWID ban yediysem 3-4 ay süreceği vs dendi.

Başka bir şey yapmadılar. Baksalar hilenin başka bir IP adresinden açıldığını görürler fakat ilgilenmiyorlar. Nasıl çalındığına gelirsek hesaba erişimi olan kimse yoktu benden başka. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır? Ticketla veya illegal.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer asus anakartsa anakartın hwid banı kaldırma olaslığın 0 denecek kadar az ama diğer marka ürün kullanıyorsan hwid kaldırma taktiklerini önerilerini yapabilirsin fakat hesabın banını kaldıramazsın yani hesap gg :(

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Ticketla ilgilenen yetkililer banla ilgili olanları pek ilgilenmiyorlar geçiştiriyorlar zor açtırman geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
riotun politikası perma ben yiyen hesaplar ne olursa olsun açılmıyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...