Valorant hesap satanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
Çalmıyosalar nasıl bu kadar ucuza satıyorlar pahalı olması gereken hesapları

Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar benim bir sorum olacaktı bu valorant hesap satanlar hesapları çalıyorlar mı eğer çalıyorsalar nasıl çalıyorlar?
Alıcaksan mailini al üstüne kurtarma e postası kur yoksa çalırlar bir ara bende aldım mail üstüme yapmama rağmen çaldılar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her türlü geri alınıyor dostum ilk hangi skini aldığını biliyorsan her türlü geri alabilirsin iyi forumlar :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hesapların tüm bilgilerini aldılar, böylece hesaplarının çalındığını sattıktan uzun bir süre sonra desteğe bilet açtılar ve geri iade ettiler.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence güvenme
Post automatically merged:

bence güvenmee

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile hurda kandırmaca, parayada yazık, kafa yormayada yazık. Ucuz et olmuyor malesef

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Wrapper = Oyun istatistik uygulamalarından falan kullanıcı adlarını çekip karşılarına olası şifreleri koyup combolist oluşturan programlar.
Combolist = kullanıcıadı:şifre şeklinde sıralı yazan liste
Checker = Bunları kontrol edip çalışıp çalışmadığını , içinde kostüm olup olmadığını ve hesaplar ilgili bir çok daha bilgi veren probram . (AYIKLAYICI )

Wrapper ile hesapları çekip oluşan combolistleri checker a koyuyorlar ve çalışan hesapların içerikleri listeleniyor . Hesapların mail adreslerine erişim sağlanamıyor .Yani çalıyorlar . İçeriklerine görede uygun fiyattan rondom şekilde satıyorlar.

UYARI : Bu tarz aldığınız hesapların mail adresine ulaşamıycağınız için şifresini değiştiremezsiniz bu sebeple hesabın asil sahipleri şifreyi değiştirebilir ve hesaba ulaşamayabilirsiniz. Ayrıca oğu satııcı hesapları birden fazla müşteriye sattıkları için hesaplara giren başka kişilerde olabilir. En önemlisi Hesaplarda hile kullanılmış olabilir ki buda sizin bilgisayarınızı riske atar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
genelde hesapları çalıyorlar ve random hesap olarak koyuyolar birkaçgün sonra hesapların şifresi gitmiş oluyor zaten gmail i felan üstüne devrettiyse tabi senin olmuştur

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
10 20 tllik random hesapların hepsi çalıntı yapımını kimse söylemez, onun dışında 2. el hesap alımlarında ilk maili sende olmazsa hesabı her türlü senden geri alır adam ona göre dikkatli olman lazım alırken

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesabı oluşturdugu ve oluşturulken girdigi dogum tarihi v.s bilgileri biliyorsa her türlü alabiliyor kanka

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk gamesatışta onaylı üyelerden alabilirsin onlar güvenilir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka alacaksan dikkatli olacaksın. Satacaksan da maili hemen verme parayı aldıktan sonra ver.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Random hesaplar bunlar şanstır ben 4 5 tane aldım 2 tanesi şuan sağlam sadece ben varım hesapta şans işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...