Valorant hesapları nerede ve ne kadara satılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben hile ile hesap kasıyortum şuan plat 2 plat3 olmak üzere bu hesapları dia veya immo yapıp nerede satabilirim bi bilginiz varmı immo ve dia hesaplar ne kadara satılır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bir çok site var üyelik açıp direkt satış yapabileceğin ve bunlardan sms yoluyla da haberdar olabiliyosun ismini vermem forum açısından doğru olmaz diye düşünüyorum ama minik araştırmayla bulabilirsin maksadım haberinin olması

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
satmasına satarsın ama şöyle bir durum var sattığın hesap sen sattıktan sonra hileden ban yerse sıkıntı olabilir sana geri ödeme vs uğraşırsın aklında bulunsun

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Güvenli satış sitelerinde hesabına benzeyen ilanların fiyatına bakarak ortalama bi fiyat belirleyip satabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gamesatis ve itemsatis siteleri uzunden rahatça satabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
öyle nasıl üye olucan bilmiyorum ama yapabiliyorsan yap iyi para var hele şuan valo bu kadar popüler bir oyunken eli kolu tutmayan herkes hesap satın alıyor :D
işimizin başındayız reisim sen rahat ol :D kendi hesabımı kasmıyorum bunu yapıcam diye çok talep var :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorant hesap satın al dedikten sonra google da üst sırada çıkan siteler var. Buralarda satıyorlar ben de hesap almıştım. Örnek ilanları inceleyip kendi hesabına fiyat binebilirsin. Site ismi vermek yasak diye biliyorum

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ben genel olarak oyun ticareti ile uğraşıyorum geçimimi ondan sağlıyorum diyebilirim. Fakat ben yabancı oyun ticareti websitelerinde satış yapıyorum. Yabancı web sitesinde bile senden bakiyeni çekebilmen için kimliğinin resmini istiyor Anca discord üzerinden satarsın nasıl bir güven ortamı yarattıysan. iban/papara vs. onda bile kendi ibanını veriyorsan ismini soy ismini vermek zorundasın eğer kendi hesabına para gönderticeksen paparada işler nasıl yürüyor pek bilmiyorum. ama genel olarak oyun ticaret web sitelerinde kimliksiz satış yapmak imkansızdır Satsan bile bakiyeyi çekebilmen imkansız. Illaki bir problem yaşarsın ve senden kimliğini isterler

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...